Samo jedan klik na profil ćerke Jovana Memedovića dovoljan je da shvatite da je ova lepa brineta krenula očevim stopama.

Fotografije Maše Memedović ispunjene su prelepim destinacijama, prirodom i pejzažima, a u ovim pustolovinama i mnogobrojnim putovanjima, društvo joj pravi izabranik, filmski reditelj i scenarista Bogosav Apostolović.

Maša Memedović je u vezi sa rediteljem Bogosavom Apostolovićem.
pritnscreen/instagram 

Naime, Maša često objavljuje trenutke koje provodi sa svojim dečkom, a njihovim fotografijama niko ne može odoleti.

Maša je zaljubljena u prirodu i umetničku fotografiju, a svoj poziv za razliku od tate, izabrala je iza kamere i oprobala se u svetu filmske produkcije.

Čini se da je baš tu, na svom poslu, pronašla i svog emotivnog partnera, koga je posle dužeg skrivanja konačno pokazala na svom Instagramu.

Koliko je Maša srećna u ljubavi, govore mnogobrojne fotografije sa Bogosavom, a jednom prilikom je za svog izabranika napisala "Najbolji suvozač".

Maša Memedović često objavljuje slike sa svojim dečkom Bogosavom.
Instagram 

Podsetimo, Jovan Memedović je pre nekoliko godina okončao brak sa lepom Mirjanom sa kojom je dobio ćerku Mašu i sina Uroša, a svoju suprugu upoznao je još davne 1992. u jednom rekreativnom centru.

Pala je na njegov šarm, a samo godinu dana kasnije postala je gospođa Memedović. Ipak, nismo je mogli toliko često viđati u javnosti, a oboje su se trudili da sačuvaju i svoju i intimu svoje dece koliko god da je to moguće.

Nakon razvoda, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Više fotografija Maše i Bogosava pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Maša Memedović je u vezi sa rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!