Društvene mreže bez kojih je današnji život nezamisliv, mnogim nepoznatim ljudima su pružile šansu da preko noću postanu popularni i slavni.

Tako je i jedan otac postao zvezda TikToka nakon što je njegova ćerka objavila video iz noćnog izlaska u kom je bila upravo sa njim.

Ćerka se zove Talia i bila je na odmoru u Madridu, zajedno sa svojom porodicom. Poželela je da izađe u klub, a njen tata se ponudio da ide sa njom.

Devojka je u noćni provod krenula sa tatom i sve objavina na TikToku.
TiKTok 

Izašli su zajedno, on je nosio klasičan tata autfit – košulju, naočare i džemper, ali je svojim plesnim pokretima zasenio sve u španskoj diskoteci.

Kako prenosi Mirror, zajedno su plesali celu noć, a Talia je snimila svog tatu dok je pevao uz sve popularne pesme, a plesao je čak i sedeći. Zbog njenog videa na TikToku postao je jedan od omiljenih tata na društvenim mrežama.

@taliasc flash warning!!! @taliascdad iconic to say the least #madrid#espana#spain#clubbing#nightlife#dadsoftiktok♬ Low (feat. T-Pain) - Flo Rida

Slao je porodici i selfije, plesao uz modernu muziku i usput slao poslovne mejlove. Dok su svi drugi pili tekilu, ovaj tata držao soka i ništa mu nije falilo.

Talia se našalila kako njen tata “sve prisutne podseća da je on glavni lik” plešući do kraja noći. Ovaj njen video ima čak 10 miliona pregleda na TikToku, a mnogi su komentarisali kako ima kul tatu.