Dubravka Mijatović iza sebe ima mnogo uloga i veoma bogatu filmsku i pozorišnu karijeru, ali svoj privatni život oduvek je vešto krila od javnosti.

Ona je uvek u prvi plan stavljala svoju profesiju, a o privatnim stvarima bi se čulo tek ponešto. Dubravka je majka dve ćerke koje je dobila u dva braka, a ono što dodatno privlači pažnju je da su oba njena partnera zapravo kolege iz branše.

Na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu" glumica se zaljubila u četiri godine starijeg kolegu Gorana Radakovića, kog je znala sa studija, ali emocije su proradile na snimanju pomenutog filma.

Dubravka Mijatović krije privatan život od javnosti.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Venčali su se i dobili ćerku Ivu koja danas ima 21 godinu i neodoljivo podseća na majku. Iva je odrasla daleko od medija, nikada nije želela da se eksponira iako je ćerka poznatih roditelja.

Dubravka i Goran posle razvoda su ostali u dobrim odnosima, dok ona nije govorila javno o njihovom braku, glumac je više puta isticao kako je njegova bivša supruga divna majka.

Ćerka Dubravke Mijatović neverovatno liči na mamu.
Instagram 

Dubravka je kasnije uplovila u vezu sa glumcem Marinkom Madžgaljem, koji nas je nažalost napustio preprano. Sa Marinkom je dobila ćerku Saru, a njihov odnos je trajao sedam godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!