Glumica Sloboda Mićalović važi za jednu od najpopularnijih domaćih glumica, koja je publiku osvojila svojom neposrednošću, a sada se našla na meti kritika svojih obožavalaca.

Naime, nakon izvođenja predstave u Beču, nakon koje se, prema rečima jedne pratiteljke na Instagramu, nije fotografisala sa svojim obožavateljima, Slobodu je javno prozvala na pomenutoj društvenoj mreži.

Naime, jedna gospođa napisala je da je veliki poštovalac Slobodinog rada, ali da ju je njen postupak razočarao.

Slobodu Mićalović kritikivala obožavateljka.
Youtube 

- Veoma lepa i talentovana žena, svaka čast. Bila mi je veoma draga, ali nedavno je gostovala u Beču i nije htela da izađe kao ostale njene kolege glumci da se slika sa publikom, možda sam samo zbog nje došla u pozorište? Toliko o poštovanju publike - glasio je komentar.

Sloboda Mićalović odgovorila je na prozivku obožavalaca.
Instagram 

Glumica se odmah oglasila i odgovorila razočaranom fanu.

- Ja se izvinjavam, ali mogli ste da sačekate duže, izašla sam i slikala sam se sa ljudima koji su imali na umu da smo odigrali dve predstave za redom i da nam je trebao mali predah - odgovorila je Sloboda.

Instagram Sloboda Mićalović jedna je od najpoluranjihih domaćih glumica koja neguje ženstven stil.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!