Sloboda i Dragana Mićalović važe za jedne od najlepših glumica na našim prostorima, a ono što je sigurno jeste da su lepotu nasledile od majke, čije fotografije neretko dele na društvenim mrežama.

Poznate sestre Mićalović – Sloboda, Dragana i Mirjana rođene su u Leskovcu, gde su napravile svoje prve korake i odakle su krenule u veće poslovne poduhvate.

Njihova majka Milica i otac Dragan su im bili najveća podrška u ostvarenju snova, te se nisu libili da im priušte “vetar u leđa” na tom putu.

sestre micalovic
Instagram 

Danas poznate glumice, Sloboda i Dragana su u intervjuima često isticale da su ljubav prema glumi nasledile od oca, koji je odigrao veliki broj pozorišnih uloga na sceni Narodnog pozorišta u Leskovcu, a glumio je i u nekoliko zapaženih televizijskih serija.

Otkako je Dragan Mićalović preminuo pre četiri godine, sestre dodatno veću pažnju poklanjaju majci Milici, koja im je i dan danas velika podrška iako su odrasle i ostvarene žene.

Veliku ljubav koju gaje prema majci Mirjana, Sloboda i Dragana često iskazuju na društvenim mrežama, uz fotografije iz porodičnog albuma. Neretko se pohvale i baštom u kojoj Milica gaji divno cveće.

Malo je poznato da je njihova majka svoj radni vek provela kao frizerka, a kako je jednom prilikom otkrila Dragana, uvek im je bila profesionalni oslonac, ali i najveći kritičar. “Mada nije iz sveta glume, imala je neverovatno tačna zapažanja i komentare.”

- Majci sam najlepša i najbolja na svetu, ništa ona kod mene ne bi menjala. “Sve je to, sine, kako treba”, govori mi. I meni i sestrama mnogo znači njeno mišljenje- izjavila je Dragana i otkrila da tokom odrastanja nisu bile razmažene jer su roditelji bili strogi. “Reč “neću” nije postojala.”.

Instagram Majka sestara Mićalović - Milica Mićalović