Milan Stanković znatno se promenio od perioda kada se prvi put pojavio na sceni, a u poslednje vreme pevača sve ređe imamo prilike da vidimo u javnosti.

Premda je i dalje aktivan kao muzičar, pevač se povukao iz medijskih krugova i napravio pauzu koja mu je, čini se, bila preko potrebna, a sada je posle dužeg vremena objavio fotografiju na Instagramu.

Milan, koga svi pamtimo kao plavušana kratke kose, sada ima dužu kosu, a ova promena se dopala njegovim fanovima, iako ga u prvi mah mnogi nisu prepoznali.

Milana Stankovića zbog novog izgleda mnogi nisu prepoznali.
Instagram 

"Zima dolazi“, napisao je on kratko u opisu fotografije koju je objavio na Instagramu, a na kojoj je pokazao novu frizuru.

„Nakon dva i po meseca nova objava“, „Je l’ si ovo ti“, „Au, kakav si“, „ Skroz drugi čovek“, neki su od komentara koji se mogu pronaći ispod ove objave.

Inače, pre nekoliko meseci domaći mediji su pisali o tome da je Milan Stanković sreću pronašao u manastiru. On se ovim povodom nije direktno oglašavao, već je objavio fotografiju s mora, kojom je indirektno demantovao priče o manastiru.

Instagram Milan Stanković dosta se promenio od početka karijerijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!