Glumac Miodag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić nedavno su postali roditelji, a iako nerado govori o privatnom životu Miodrag je sada otkrio kako izgledaju prvi dani roditeljstva.

Iako ima kratak staž kao tata, tek tri nedelje, Miodrag ističe da se odlično snašao i da nema bolje uloge od toga da je otac devojčice kojoj su dali ime Vasilija.

- Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili: “Videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća”, delovalo mi je neverovatno.

A sad sam se u to uverio. Pre nego što sam postao otac, imao sam razna opterećenja, ali kad dođe to malo biće, onda više nisi fokus ti već ono. Ne piješ prvo ti ujutru kafu i pročitaš novine, nego obaviš sve što je potrebno oko bebe, posvetiš joj potrebnu pažnju - objašnjava glumac za "Gloriju".

Miodrag Dragičević otkrio kako se snalazi u ulozi oca
Instagram 

Miodrag je takođe ispričao kako se s suprugom lako dogovorio oko odabira ima za ćerkicu.

- Kako se porođaj bližio, dosta smo razmišljali o imenu za bebu. Sedeli smo, pili kafu i pričali o raznim imenima. Jednom mi je na pamet palo ime Vasilija i Olja se odmah složila. Negde sam ga pročitao i svidelo mi se, a deluje mi i pomalo vizantijski. Između Vasja i Vasilija ipak smo odabrali ovo drugo. Divno je i imam utisak da joj nekako leži. Ne mogu sada ni da zamislim da se zove nekako drugačije- otkrio je ponosni tata.

Miodrag Dragičević objavio sliku sa ćerkom.
Instagram 

Podsetimo, Olja i Miodrag su se prošlog meseca venčali u Beogradu. Sve je bilo organizovano u tajnosti, a venčanju, između ostalih, prisustvovali su i Miodragova sestra, Tamara i njen suprug, Petar Benčina.

Njih dvoje upoznali su se tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Miodrag Dragičević venčanje