Glumački par Olivera Olja Bacić i Miodrag Dragičević postali su roditelji.

Lepa glumica donela je na svet ćerkicu kojoj su dali ime Vasilija, a srećni tata uveliko proslavlja rođenje naslednice.

Međutim, iako je Miodrag i te kako dobro poznat u javnosti, i sama Olja odigrala je neke sjajne uloge.

Trenutno je možete videti u ulozi Lepe Lukić u popularnom filmu "Toma" koji je za manje od 2 meseca pogledalo preko 800.000 ljudi, a prvi put smo je mogli videti u seriji "Priđi bliže" i to davne, 2010. godine.

olivera bacic u filmu toma
pritnscreen/instagram 

Ipak, publika ju je primetila u "Biseru Bojane" ali i u seriji "Komšije" u kojoj je sarađivala sa koleginicom Anjom Mit, a nakon toga pažnju je privukla i u "Kalkanskim krugovima" i naravno, u seriji "Žigosani u reketu" gde je i upoznala sadašnjeg supruga.

olivera olja bacic
prinscreen/instagram 

Tu je glumac tumačio ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

olivera bacic miodrag dragicevic
pritnscreen/instagram 

Olja je igrala i u mnogim predstavama, a posebno je bila zapažena u "Ženama iz Troje" u Narodnom pozorištu.

"Ovo je priča o nepotrebnom ratu koji je naneo ogromnu štetu i gubitke. Danas smo takođe svedoci nepotrebnih ratova u kojima nedužni ljudi stradaju i trpe velike gubitke. Radnja ove drame se može desiti svuda i u svakom vremenu", rekla je tada mlada glumica za koju nesumnjamo da će se tek čuti.

Olja je nedavno na tajnoj ceremoniji rekla sudbonosno "da" svom partneru, a kako je izgledala tada, pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Miodrag Dragičević venčanje