OTKRIVENO KAKO SE ZOVE ĆERKA MIODRAGA DRAGIČEVIĆA: Staro i retko srpsko ime koje su izabrali ima MOĆNO značenje

Miodag Dragičević i njegova supruga Olivera Olja Bacić postali su juče roditelji, a Miodragova sestra Tamara Dragičević otkrila je i koje ime su dali ćerki.

Miodrag Dragicevic
Instagram 

Glumac Miodag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić postali su juče roditelji.

Ćestitke su pristizale sa svih strana, a sada je Miodragova sestra Tamara Dragičević otkrila je i koje ime su dali ćerki.

Olivera je na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji su presrećni zbog dolaska naslednice na svet.

Miodragova rođena sestra i glumica Tamara Dragičević otkrila da se devojčica zove Vasilija, a ovo ime srpskog je porekla i ima značenje "carski, kraljevski".

tamara dragicevic otkrila ime miodragove cerke
Instagram 

Olja i Miodrag su se prošlog meseca venčali u Beogradu. Sve je bilo organizovano u tajnosti, a venčanju, između ostalih, prisustvovali su i Miodragova sestra, Tamara  i njen suprug, Petar Benčina.

Tamara se trenutno se nalazi u Americi gde sa suprugom Petrom promoviše film "Toma" o našem poznatom boemu i muzičaru Tomi Zdravkoviću.

tamara i miodrag dragicevic na vencanju
Instagram 

Podsetimo, glumački par se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

Instagram Miodrag Dragičević venčanje

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši