Lepa Voditeljka Ksenija Bujišić u drugom je stanju i uskoro ulazi u šesti mesec, a trudnički stomak se i te kako vidi, te ga je lepa voditeljka sinoć ponosno pokazala u uskoj, elegantnoj haljini od šljokica.

Ksenija sa verenikom Miljanom ima ćerkicu Loru, a ovog puta na svet će doneti dečaka. Ipak, iako je u prethodnoj trudnoći radila do skoro osmog meseca ona se sinoć oprostila od gledalaca, budući da odlazi na trudničko bolovanje.

Ona je na kraju emisije saopštila gledaocima da je u narednom periodu neće biti na malim ekranima.

- Ne volim rastanke i mislim da mi je ovo bio jedan od najtežih zadataka do sad. Ali, ovo nije rastanak. Ovo je nešto poput ranijeg odlaska na letnji raspust. Žao mi je što ne mogu da kažem da se vidimo za sedam dana, ali brzo će i taj ponedeljak kada zakazujemo novo druženje, samo nešto da završim u medjuvremenu. Hvala na svemu divni ljudi - napisala je Ksenija u opisu fotografije.

Ksenija Kujišić otišla na trudničko bolovanje.
Instagram 

Inače, njena porodica je ushićena što će dobiti pojačanje na proleće.

- Trudnoća je verovatno i najlepša vest koja nekog može da zadesi, a posebno u ovo vreme ludila. Od prvog momenta smo se svi oduševili, jer su deca zaista najveće bogatstvo. Posebno što imamo Loru i već smo sve to prošli, ovog puta više uživamo u najlepšem periodu nego što se opterećujemo nekim drugim stvarima – poverila se nedavno prijateljima.

Ksenija Bujišić je u šestom mesecu trudnoće.
Instagram 

Kako je nedavno otkrio izvor blizak voditeljki ona se maksimalno čuvala zbog pandemije virusa Koron i sve aktivnosti je svela na minimum zbog bezbednosti. Iako je do sada odlazila na posao, izbegava bilo kakva okupljanja, osim s bliskim prijateljima i rodbinom u svom domu.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!