Nakon što je svoj Instagram profil prodala zarad lečenja malog Mihaila kome je usled hemoterapije u potpunosti uništen sluh, nemamo priliku da pratimo svakodnevne aktivnosti Ane Mihajlovski. Krajnja cena na aukciji bila je 3.000 evra, a od tada malo toga znamo o popularnoj voditeljki.

Publika je mogla da isprati Anu u seriji "Dinastija", u kojoj se pojavljuje u epizodnoj ulozi, pored crnogorskog glumca Branimira Popovića.

Već tada su njeni obožavaoci primetili da voditeljka ima tamniju kosu nego što je to bio slučaj do skoro, a sada je na jednom događaju iznenadila sve prisutne.

Ana Mihajlovski se ofarbala u tamno smeđe.
screenshoot/instagram 

Ana je odlučila da potpuno ukloni svoj zaštitni znak po kom je bila prepoznatljiva, te je svoju plavu kosu ofarbala u tamno smeđu boju.

Ova promena se dopala mnogim njenim prijateljima, a nove fotografije su dokaz da voditeljki odlično stoji i tamna kosa.

- Privatnost treba čuvati i time se vodim, a i vodila sam se u dosadašnjoj karijeri. Ništa ne treba siliti i nikada nisam imala potrebu za naslovim stranama. Niti je moj posao to zahtevao ili od toga zavisio - izjavila je svojevremeno voditeljka.

Ana Mihajlovski se ofarbala u tamno smeđu boju.
ATA Images 

Podsetimo, voditeljka je jednom prilikom podigla korisnike društvenih mreža na noge. Kada se osvrnula na podatke koji se tiču materijalne situacije mnogih ljudi, Ana je objasnila zašto se bavi temama koje nisu njen lični problem a potom je istakla zašto je to od velike važnosti.

- Često me pitaju zašto imam potrebu da se bavim temama koje me se ne tiču. "Nisi ugrožena, nisi siromašna, niko te ne dira, živiš lepo, šta će ti to u životu?". Svet koji nas okružuje, trebalo bi da se tiče svih nas, jer pre ili kasnije ako dozvolimo da bude loš, doći će i do nas samih. Niko od nas nije bezgrešan, niko nije svetac, ali svako od nas može i ima pravo da se trudi da bude bolji, a i svesniji svog okruženja - napisala je voditeljka i dodala:

Ana Mihajlovski promenila frizuru pa je jedva prepoznale kolege na događaju.
ATA Images 

-Nehajnost je dobra osobina samo utoliko da podnesemo stvari koje ne možemo da menjamo. Međutim, naša zemlja smo mi, građani, i dok menjamo sebe kako bi svakodnevno bili bolji nego juče, korisno je da se osvrnemo oko sebe i pogledamo mnoge probleme koji ugrožavaju druge ljude i to možemo da menjamo. To su naše komšije, prijatelji, sugrađani, a to sutra možeš biti i ti koji čitaš ovo, kao i ja, koja pišem - istakla je Ana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!