Poznat po oštrom jeziku, pesmama grubih reči i surovosti koju plasira kroz muziku, ali velikog srca. Popularni reper Eminem sa bivšom suprugom Kim Skot ima ćerku Hejli, ali malo ko zna da ima i dve usvojene ćerke.

Naime, Eminem, čije je pravo ime Maršal Brus Maters III, svoju ozloglašenu bivšu suprugu upoznao je kad je imao samo 13 godina, a dve godine kasnije ona i njena sestra bliznakinja Daun pobegle su od kuće i uselile se kod njega i njegove majke, piše Story.hr. Vezu sa Kim započeo je 1989. godine, kada je imao 15 godina.

Eminemu je jedini cilj bio da usvojene ćerke izvede na pravi put.
Shutterstock 

Venčali su se dva puta, 1999. kad su ostali u braku do 2001. godine, a zatim 2006. iako je tada taj brak potrajao samo četiri meseca.

Ćerka Hejli rodila se krajem 1995. godine, ali njih dvoje su do tad već imali jedno dete o kom su brinuli - Alajnu Skot, ćerku Kimine sestre Daun, koja je do njenog rođenja već toliko zagrizla u zavisnost da se nije sećala ni imena Alajninog oca.

Eminem je jednom prilikom ispričao da je Alajna od ranog detinjstva živela sa njima, jer njena majka nije bila u stanju da se stara o njoj.

- Moja nećakinja je bila deo mog života otkako se rodila. Kim i ja smo je praktički odgojili, živela je s nama gde god da smo bili - ispričao je reper svojevremeno.

Alajna je rođena 1993. godine, a Eminem ju je zvanično usvojio 2002. godine. Njena majka Daun preminula je 2016. od predoziranja heroinom, kada je imala samo 40 godina.

Eminem je Alajnu usvojio 2002. godine.
Instagram 

Četiri meseca pre smrti, Daun je za "Radar" otkrila da se bori sa zavisnošću, ali da joj Eminem i Kim uopšte ne pomažu. Od 2014. godine bila je beskućnica.

- Kad sam jedne noći nazvala Kim i rekla joj da nemam gde da odem, ona mi je odgovorila da to nije njen problem i da joj ne smetam više, a onda mi je spustila slušalicu - ispričala je.

Alajna je u međuvremenu izrasla u mladu ženu, završila je fakultet, a sad se i verila sa svojim dečkom Metom Moelerom, sa kojim je u vezi već sedam godina.

Usvojena ćerka Eminema se verila.
Instagram 

Vest je podelila na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj on kleči ispred nje, a uz nju je oduševljeno napisala: "Ovaj trenutak. Ovaj život. Da, sto puta da. Volim te".

Osim Alajne, Eminem ima još jednu usvojenu ćerku - Vitni Skot, koja je rođena 2002. godine. Ona je biološka ćerka njegove bivše supruge Kim i njenog novog dečka Erika Hartera sa kojim se Kim zbližila brzo nakon razvoda od Eminema.

Iako je, pišu strani mediji, bio besan što je njegova bivša ostala trudna sa drugim muškarcem tako brzo nakon njihovog razvoda, Eminem je želeo da njenoj ćerki pruži stabilno okruženje u kom će odrastati.

Eminem je usvojio ćerku svoje bivše žene.
printscreen/instagram 

Vitni, koja se sada odaziva na ime Stivi, zvanično ju je usvojio 2005. godine, a već sledeće godine ponovo se oženio sa Kim. U tom braku ostao je samo četiri meseca. Kim se u to vreme takođe borila sa zavisnošću, a Eminem se brinuo za decu.

Jednom prilikom, tačnije 2004. godine, reper je za "Rolling Stone" ispričao kako malenoj Vitni objašnjava situaciju.

- Ne smeš dozvoliti da se dete oseća krivim zbog toga što se događa. Moraš joj dati do znanja da mama ima problem, da je bolesna i da to ne znači da je ne voli. 'Voli te, ali je sad bolesna i dok joj ne bude bolje, imaš tatu. Ja sam tu' - rekao je tad.

Eminem je često isticao da želi da bude uz svoju decu uvek.
- / Whats Up / Profimedia 

Biološki otac Vitni, takođe je imao problema sa zavisnošću, zbog čega je i preminuo 2019. godine.

Eminem se tokom cele svoje karijere brinuo da svoju decu drži dalje od očiju javnosti, pa iako ih je spominjao u svojim pesmama, u intervjuima je retko govorio o njima. Budući da je i sam ostao bez oca, trudio se da bude uz svu svoju decu, i biološku i onu koju je usvojio.

- Ne mogu im samo kupovati stvari. Moram biti tamo. Nema smisla da se samo ponekad pojavim - rekao je za "Rolling Stone" i dodao:

- Biti tata definitivno znači voditi dvostruki život. Voditi decu u školu, dolaziti po njih, naučiti ih pravilima. Ne kažem da sam ja savršen tata, ali za mene je najvažnije da sam tu za svoju decu i da ih ispravno vaspitavam.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!