Rijaliti zvezda Kejtlin Džener, koja je inače rođena kao Brus Džener, doživela je peh kada je želela da ruča u restoranu hotela u kom je boravila.

Naime, Kejtlin se požalila na svom Instagram profilu da osoblje restorana koji se nalazi u Beverli Hilsu nije želelo da je usluži zbog pocepanih farmerica koje je obukla.

Kejtlin Džener besna jer su je izbacili iz restorana zbog iscepanih farmerica.
pritnscreen/youtube 

- J**** vam vašu užasnu uslugu jer mi niste dopustili da ručam s ovom malom rupom na mojim farmericama. Sramite se. Odvratno - napisala je Džener na društvenim mrežama i priložila fotografiju svojih farmerica.

- Decenijama sam vam bila pokrovitelj. Više neću biti - dodala je Kejtlin u svojoj objavi.

Osim toga, rijaliti zvezda je kasnije prenela i objavu TMZ-a koji piše da hotel u kom nije bila poslužena "zahteva da se gosti pristojno obuku, pa da bi trebalo da se suzdrže od nošenja šešira, iscepanih odevnih komada, topova, kupaćih kostima i muških košulja bez rukava".

Kejtlin je istakla da je zanimljivo što su napisali da to zahtevaju, ali da nikako ne zabranjuju određenu odeću. TMZ piše da je osoblje hotela nametnulo pravila oblačenja rijaliti zvezdi.

Kejtlin Džener javno isprozivala omiljeni restoran jer nisu želeli da je puste.
Instagram 

Podsetimo, Kejtlin Džener trenutno je najpoznatija transrodna žena koja otvoreno priča o tome i bori se za prava transseksualnih osoba.

Rođena kao Brus Džener, Kejtlin je najviše pažnje dobila zbog braka sa Kris Džener i rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" koji je pratio njihov život i različite dogodovštine kroz koje su prolazili.

Intervju sa Dajanom Sojer u aprilu 2015. godine šokirao je svet kada se Kejtlin prvi put deklarisala kao transvestit i priznala da se borila sa svojim identitetom još od rane mladosti.

Kejtlin Džener nije mogla da uđe u restoran zbog neprikladnog oblačenja.
Youtube 

Navodno je Kejtlin uzimala hormonsku terapiju i oblačila se kao žena, ali je prestala kada je njena veza sa Kris postala ozbiljna početkom 90-ih godina. Prema njenim rečima, Kris je znala za problem i dozvoljavala joj je da radi šta želi na putovanjima, kada je sama, ali ne i kada su zajedno.

I ostale članice porodice Kardašijan su pre nekoliko godina izjavile kako su u više navrata videle Brusa kako je krišom oblačio žensku garderobu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!