Natašina rođena sestra, stilistkinja Kristina Bekvalac nedavno je obelodanila da se po drugi put razvela od arhitekte Iva Martinovića sa kojim ima dvoje dece.

U jednom intervjuu rekla je tada da se jednostavno nisu snašli u braku, te da su se razišli na miran i civilizovan način.

Sada je prvi put otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim i to na svom Instagram profilu.

Naime, ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a u odgovorima je bila surovo iskrena. Jedan od pratilaca upitao ju je zašto se razvela, a Kristina je dala veoma direktan odgovor.

Kristina Bekvalac otkrila je zašto se razvela.
pritnscreen/instagram 

- Zato što nam više nije bilo lepo - odgovorila je kratko i jasno.

Potom je usledilo pitanje u kakvim su odnosima.

Kristina Bekvalac otkrila je u kakvim je odnosima sa bivšim mužem.
pritnscreen/instagram 

- Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - napisala je Kristina.

Nakon toga Kristina je posavetovala i neke pratioce po pitanju ljubavi.

Na pitanje kako izlečiti slomljeno srce, Kristina je odgovorila da je odgovor zabava.

- Draga devojko, život je jedan i nema vremena za tugu ni za slomljeno srce, glavu gore i uživaj u životu, poručila joj je.

Kristina Bekvalac odgovarala je na pitanja svojih pratilaca.
Instagram 

Nakon toga je usledilo pitanje da li veruje da ako je ljubav prava nikada neće proći, na šta je stilistkinja napisala:

- Pravo da ti kažem, ne znam baš puno o ljubavi, i kada misliš da dosta znaš, život ti pokaže da ne znaš.... Da li imao pravu ljubav ili 999 neke druge vrste, bitno je da si srećan.

Kristina Bekvalac dva puta se udala i razvela od istog čoveka.
pritnscreen/instagram 

I naposletku, jedna korisnica Instagrama napisala joj je da je mnogo tužna, na šta je Kristina odgovorila:

- Svaka emocija i stanje prođe. I tuga i sreća. Moj predlog je da tuguješ malo i da se onda sabereš jer je svako stanje rešivo. Samo je pitanje želiš li - započela je, a potom dodala:

- Skupi snage i daj sve od sebe da ili rešiš situaciju koja te je dovela u to stanje ili da je prosto ignorišeš. Okupaj se i lepo se obuci, našminkaj i reši problem, a ovo su mnogi protumačili kao način na koji je stilistkinja prošla kroz drugi razvod. U jednom se slažu - svakako je dala sjajne savete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!