Reper Igor Panić, poznatiji kao Nucci, jedan je od najpopularnijih izvođača među mlađom publikom.

Njegove pesme svaki put zauzmu prvo mesto na trending listi Jutjuba, a pored glasa, dobre muzike, i harizme ističe kako je veoma bitno i umetničko im, koja mora biti originalno i prepoznatljivo.

Tako je sada Nucci otkrio kako je nastao nadimak po kome je danas poznat, a iza svega se krije veoma zanimljiva priča.

To ime je nastalo u srednjoj školi. Posle jednog izlaska, drugar je to izgovorio. Prvo je bilo "Panući" i ja sam se tome dugo protivio. Kasnije, kako sam krenuo ozbiljnije da snimam pesme, odlučio sam da izbacim "Pa" i da se zbog estetike piše Nući“, kazao je Panić.

Nucci otkrio kako je dobio umetničko ime.
printscreen/youtube 

Mladi umetnik se pored muzike bavi i video produkcijom, a za sebe kaže da ne pripada nijednom muzičkom žanru i da je njegova muzika mešavina trepa, repa, elektronske muzike, a sve sve to zajedno čini "Nucci žanr".

Nucci je jedan od najpopularnijih muzičara međi mlađom publikom.
printscreen/youtube 

Njegove najveće pesme nastale su početkom 2020. godine, kako kaže, iz dosade tokom pandemije, a mnogi su govorili da se proslavio preko noći. Ipak, istina je da se ovaj talentovani momak muzikom bavi od 2011. godine.

Inače, Nucci i njegov kolega Vojaž nedavno su uspešno završili američku turneju. Dvonedeljni obilazak nekih od najvećih gradova u SAD dokazao je da je mlađa publika spremna za promene na muzičkoj sceni, a krcati klubovi su samo jedan od dokaza za to.

Nucci je nadimak dobio jioš u srednjoj školi.
printscreen/youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!