Na nedavno održanoj premijeri filma "House of Gucci" Ledi Gaga pojavila se u nestvarnoj haljini u stilu pedesetih, ali pažnju su ovog puta ukrali ljudi koji su joj definitivno svih ovih godina najveća podrška - njeni roditelji.

Odmereni i elegantni, prošetali su crvenim tepihom, a mnogi su komentarisali da je Gaga savršen spoj kako oca Džoa, tako i majke Sintije.

Ponosni roditelji nasmejano su pozirali okupljenim fotografima, a dok se Džo odlučio za crno odelo i somotski sako, Sintija je izabrala dugu somotksu haljinu sa spuštenim naramenicama i belim tilom koji je toaleti dao dodatnu dozu nežnosti.

Sve je upotpunila crvenim karminom i dijamantskim naušnicama i prstenom. Stefani Đermanota, kako je Gagi pravo ime, nikad nije krila koliko voli svoje roditelje, kao i da je imala sasvim normalno detinjstvo.

Odrasla je na Menhetnu, a oba roditelja bili su uspešni poslovni ljudi. Njena majka Sintija inače je izvršna direktorka telekomunikacija koja je vremenom promenila profesiju i postala jedna od zagovornica mentalnog zdravlja.

majka ledi gage
printscreen/instagram 

Otac Džo danas je nekada bio zabavljač, a danas je jedan od predsednika kompanije "Guest Wi-Fi", jedne od najvećih svetskih provajdera za wi-fi usluge u hotelima i ugostiteljskim objektima, ali i predsednik "House of Gaga Publishing, Inc" i zajedno sa svojom suprugom vodi Gaginu humanitarnu organizaciju "Born This Way Foundation".

Iako su imali prilično normalan život, Stefani, a danas Gaga jedna je od retkih devojaka koja je još u školi imala posao i radila u restoranu brze hrane UWS.

"Neki su imali izuzetno bogatstvo, drugi su bili na socijalnoj pomoći i stipendijama, a neki su bili u sredini, a to je bila moja porodica. Sav naš novac je otišao u obrazovanje i kuću", rekla je ona jednom prilikom.

Tokom njenog detinjstva, Ledi Gaga kaže da su njeni roditelji pokušavali da je "zadrže na zemlji".

"Moji mama i tata mi nisu kupovali torbice od 600 dolara", govorila je u brojnim intervjuima.
Takođe, porodica Đermanota su i vlasnici restorana u blizini Linkoln centra.

"Moj tata i ja smo zajedno otvorili restoran", rekla je Gaga u intervjuu za ABC. Gaga tehnički nije vlasnik, navodi "New York Times".

"Ako očekuju da dođu ovde i vide Gremije i slike i slične stvari, to se neće desiti", rekao je tada njen otac za Times.

Gaga je takođe više puta pričala da ju je porodica veoma podržavala u tome da se bavi muzikom, iako nisu najbolje razumeli ono što radi, odnosno to da je na sceni jedna osoba, a u stvarnosti druga.

roditelji ledi gage
Shutterstock 

Ipak, njena majka bila je najzaslužnija za to što je Gaga danas to što jeste. Pevačica i glumica često je pričala da ju je majka pratila na večeri "otvorenog mikrofona", s obzirom da je bila maloletna i nije mogla da nastupa bez pratnje odraslih.

"Moja majka bi im govorila: "Moja ćerka je veoma mlada, ali je veoma talentovana. Sedeću sa njom dok ona svira", kaže Gaga, te je više nego jasno da se podrška isplatila, a još fotografija njenih roditelja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Roditelji Ledi Gage