Glumac Džoš Hačerson postao je tiha patnja mnogih devojaka nakon što se početkom 2010-ih proslavio jednom od glavnih uloga u hit franšizi Igre gladi.

Zgodni glumac oduševio je mnoge igrajući Pitu Melarka, u kojeg se zaljubila i Ketni Everdin koju je igrala Dženifer Lorens

hunger games
Youtube 

Iako u posljednje vreme nemamo često priliku da ga vidimo u javnosti pa je mnoge iznenadio njegov prilično drugačiji i zapušteniji izgled na novim fotografijama, nije odustao od glumačke karijere.

dzos hacerson danas
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok se njegova partnerka Dženifer brzo našla na A-listi holivudskih glumaca, te u međuvremenu dobila i Oskara, Džoš nikad nije postigao toliki uspeh i slavu.

dzos hacerson danas
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, to joj nikad nije zamerio, te je o njoj imao samo reči hvale, a kad je pre nekoliko godina u javnost procurila njena gola fotografija prvi je stao u njenu obranu.

"To je užasno. Mi glumimo jer to volimo da radimo. Ja se time bavim od devete godine jer je to moj posao, to je ono u čemu sam dobar i to je ono što volim. Ne želim pažnju, ne želim da svi imaju uvid u moj privatni život i da ljudi misle da na to imaju pravo. Nisam to izabrao, samo sam izabrao da budem glumac", rekao je u jednom intervjuu.

dzos hacerson
Shutterstock 

Dve godine nakon zadnjeg filma iz Igara gladi, 2017. pojavio se u filmu "The Disaster Artist", a iste godine je počela s prikazivanjem SF serija "Future Man" u kojoj je dobio glavnu ulogu.

Takođe glumi u dva filma koji bi trebali da se objave iduće godine "The Long Home" i "Across The River & Into The Trees". Tokom snimanja ovog filma zaljubio se u koleginicu Klaudiju Trajzak s kojom je u vezi od 2013.

hunger games
Youtube