Zvezda filma "Fast and furious" tragično je nastradao u nesreći kada se njegov Porše zabio u metalni stub na ulici, nakon čega se vozilo zapalilo. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikliještio i slomio mu rebra i karlicu.

Iza sebe je ostavio ćerkicu Medou Rejn koju je dobio sa Rebekom Rejn, a koja je sa 13 godina počela da živi sa njim jer je njena majka previše konzumirala alkohol.

pol voker
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U jednom od poslednjih intervjua Pol je čak rekao da želi da napusti glumu i da se posveti porodici.

Kako je tada tvrdio, umorio se od života filmske zvezde i smatrao je da je Holivud obično "smeće". Međutim, njegove planove prekinula je nesreća kada je njegov prijatelj i finansijski savetnik Rodžer Rodas izgubio kontrolu nad vozilom.

Njegova ćerka, Medou Rejn, danas ima 23 godine i bavi se manekenstvom. Iako se nedavno udala za Luisa Tonrtona-Alanu, kada ju je do oltara odveo Vin Dizel, dugogodišnji prijatelj njenog oca, niko nije ni slutio da se Medou borila protiv tumora.

medou rejn
Instagram 

Manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz operacione sale i poručila:

- Na današnji dan pre dve godine. Prošla sam jako dug put. Zbogom tumoru. Blagoslovena sam i zahvalna - napisala je Medou u opisu objavljene fotografije.

Dobila je puno podrške od svojih pratilaca, ali nije želela da otkrije više detalja.

"Drago mi je da si sada srećna", "Šta god da ti se dogodilo, drago mi je da si sada bolje", "Žao mi je što si morala kroz ovo proći", "Tata te čuva s neba", glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Pol Voker je bio veliki humanitarac i imao je fondaciju Reach Out Worldwide (ROWW) koja je pomagala ljudima koji su pogođeni prirodnim katastrofama.

pol voker
Youtube 

Nažalost, 30. novembra 2013. godine glumac i njegov prijatelj i finansijski savetnik Rodžer Rodas su se vozili Poršeom u mestu Santa Klarita. Rodžer je izgubio kontrolu nad automobilom koji je udario u rasvetni stub, zakucao se u drvo, nakon čega je automobil eksplodirao.