Možda je čuveni "Rok" jedan od najomiljenijih glumaca svih vremena, ali svojom poslednjoj izjavom zgrozio je većinu svojih obožavatelja.

Naime, čuveni glumac Dvejn Džonson zgrozio je sve priznanjem da mokri u flašice od vode dok trenira u teretanama, a sada je dao i objašnjenje zašto to radi.

Kako kaže, prvi razlog je što uglavnom ne trenira uvek na mestima koja imaju toalete, te mu je tako lakše. 

Dodao je i da tokom treninga pije mnogo vode, pa mu je lakše da se "olakša" na licu mesta i da potom samo baci flašice.

"To nisu flašice koje kupite samo za vodu, i onda je operete i očistite kada završite sa upotrebom. Ovo su samo flaše koje više ne koristim", rekao je Dvejn.

dvejn džonson
Print Screen / Instagram 

Potom je dodao kako zna da nakupi po nekoliko flašica pre završetka treninga što je dodatno zgrozilo fanove.

"Zamisli sretneš Dvejna, a on u ćošku teretane mokri u flašu, užas", "Dvejn koji u rukama nosi flašice pune urina kada izlazi iz teretane, bljak", "Pa ti bar možeš da treniraš na dobrim mestima, ko to još radi"... samo su neki kod komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

Inače, čuveni snagator iz filmova veoma je posvećen svakodnevnom vežbanju i ishrani, a kaže da je od kako je dobio ulogu u akcionom filmu "Black Adam" pojačao treninge dodatno.

Premijera se očekuje 2022. godine te ne sumnjamo da nas čeka još jedno sjajno filmsko ostvarenje u kome ćemo nesumnjivo uživati, ali se ipak nadamo da će se Dvejn ubuduće ipak ratosiljati grozne navike.