Pre nekoliko dana Nikolija je iznenadila svoje pratioce kada je na svoj profil okačila fotografiju sa bratom, budući da su mnogi bili ubeđeni da je jedinica.

Pevačica zapravo ima i sestru Teodoru koja je prava lepotica, i sa kojom je i pokrenula zajednički brend "All about me".

Međutim, iako se na mrežama mogu naći njene i Teodorine fotografije, kada je u pitanju brat Luka, situacija je drugačija. Gotovo nikad ga nećete videti u javnosti, a Nikolija poštuje i njegovu i sestrinu privatnost te ne objavljuje fotke bez povoda.

I Luka i Teodora Nikolijini su brat i sestra sa očeve strane, a pevačica nikad nije krila koliko je vezana za njih. Ovog puta Nikolija je okačila zajedničku fotku sa bratom jer je proslavljao 18. rođendan, a mnogi su na mrežama komentarisali da je Luka izrastao u ozbiljnog frajera.

nikolija sa bratom lukom
printscreen/instagram 

‒ Večeras mi je i brat ovde, proslavlja 18. rođendan, priredili smo mu jedno malo iznenađenje, koje ni on sam ne sluti ‒ napisala je Nikolija pre nekoliko dana kada je nastupala u jednom prestoničkom klubu.

Pevačica je jednom prilikom o bratu i sestri rekla:

- Doskora se nisam poveravala Teodori u potupnosti, jer je ona za mene dugo bila samo nežna devojčica prema kojoj sam zaštitnički nastrojena, ali odnedavno je ravnopravni član u našem porodičnom savezu odraslih, tako da joj sada sve pričam i odlično me razume i podržava u svemu, i dodala:

- U našoj porodičnoj zajednici Luka nije zapostavljen, slobodno mogu da kažem da je privilegovan pored nas dve.

Nikolija se takođe trudila da ispoštuje želju svog oca Vladimira Jovanovića koji je doktor nauka i neko je ko se retko pojavljuje u javnosti, te na svoje društvene mreže nije kačila previše fotografija sa sestrom i bratom, a sve u nameri da se zaštiti njihova privatnost.

- Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je svojevremeno pevačica za jedan magazin.

nikolija jovanovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Mnogi su se pitali i kakav odnos sa njenim bratom i sestrom ima partner pevačice, Relja Popović. Na pitanje kako izgleda kada se okupi cela porodica, pogotovo leti, Relja je jednom prilikom izjavio:

- Sjajno je! Njen brat i ja igramo basket, kupamo se, blejimo, posle gledamo seriju, pravi odmor - te je sada više nego jasno, iako se nagađalo da nisu u dobrim odnosima, da je istina da u Nikolijinoj porodici vlada prava idila.