Megan Trejnor koja je postala svetski popularna nakon hita "All about the bass" sa Niki Minaž, nedavno se našla u popularnoj emisiji Elen Dedženeris u segmentu "Mom Confessions", u kom su se pre nje pojavile i Mila Kunis i Kim Kardašijan koje su pričale o roditeljstvu i greškama koje su pravile sa decom.

Naravno, pevačica koja se porodila u februaru ove godine iskreno je odgovarala na pitanja, ali se zbog šale kojoj tu nije mesto našla na udaru kritika, pa čak i optužbi da je loša majka,.

Naime, Megan je ispričala da svog sina od rođenja redovno šeta, često šetala, međutim, onda je primetila da se pojavljuju čudne kvržice i crvenilo po njegovoj glavi.

"Stalno sam ga šetala ovde u Kaliforniji. Onda bih videla čudne izbočine na njegovoj glavi. Poslala sam fotografije svom pedijatru nakon što se to dešavalo nekoliko dana. Bila sam u fazonu - šta se događa, mažem ga kremom, ne znam šta je ovo, a on mi je odgovorio - oh, pa to je osip od sunca".

megan trejnor
pritnscreen/youtube 

Nakon toga, smejući se Megan je dodala:

"Bukvalno sam kuvala svog sina tokom šetnji na suncu. Tako da, vi nemojte to da radite".

Fanovi su je gotovo odmah osudili sa rečima da se sa takvim stvarima ne šali.

"Ali Megan koja se šali na račun toplotnog udara svog sina", "Neke žene jednostavno nisu za majke", "Sve je u redu, i lepo je što si iskrena, ali prosto nemoj se tako histerično smejati zbog situacije koja nije naivna", "Žena umalo dovela bebu do toplotnog udara i sada se smeje na njen račun"... samo su neki od koemntara na mrežama.

megan trejnor
pritnscreeen/youtube 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su je branili:

"Možda bi ipak trebalo da se setimo da se niko nije naučen rodio", "Da nije mesto takvoj šali - nije. Ali, toliki hejt nije zaslužila", "pobogu ljudi, nije znala, hajde sada da je ubijemo, sram vas bilo sve"... samo su neke od stvari koje su pisali ljudi u odbranu Trejnorove, pogotovo ako se uzme u obzir da je pevačica dugo želela da postane mama.