Popularna glumica Kejti Holms odlučila je da sa starim porokom prekine tokom trudnoće. Od tada je prošlo 15 godina, ali momenat kada je ponovo zapalila cigaretu, nije se omakao paparacima.

Naime, glumica se automobilom odvezla do parkinga u blizini svoje kuće na Menhetenu, kako bi popušila cigaretu, skrivajući se od svoje ćerke Suri, koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom.

kejti holms
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Suri svog oca nije videla od 6. godine, a nedavno je otkriven razlog zašto se Tom Kruz nikada nije borio za starateljstvo nad njom.

Paparaci su slavnu glumicu "ulovili" u opuštenom, pomalo neurednom izdanju, bez trunke šminke i nesređenih noktiju. Očigledno je da glumica povratak starom poroku krije od svoje ćerke, kao i da je pod stresom iz nepoznatog razloga.

Podsetimo, Kejti Holms i Tom Kruz razveli su se 2012. godine, nakon 6 godina braka

Naime, kada je bivši par obelodanio da se razvode, na iznenađenje mnogih, dogovor oko starateljstva nad Suri postignut je u manje od nedelju dana te su se tada, bez drame i medijskog prepucavanja, dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo.

kejti holms
Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkicom preselila u Njujork, a devojčica i otac su izgubili kontakt.

kejti holms
Eldi / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon Toma, Kejti je bila u vezi sa glumcem Džejmijem Foksom od 2013. do 2019. godine. Prekinula je sa njim jer je tvrdila da nema poštovanja prema njoj nakon što su se pojavile njegove fotografije sa drugim ženama i kružile glasine da je vara.

Više fotografija Kejti Holms pogledajte u galeriji u nastavku:

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kejti Holms