Blogerka Jovana Koković podelila je na Instagramu lepe vesti i otkrila da će uskoro postati majka.

Srpska influenserka prošle godine udala se za svog dugogodišnjeg partnera Dejvida Ričarda s kojim je čak u dva navrata ljubav krunisala brakom.

Sa izabranikom koji potiče iz Pariza u jesen 2019. venčala se u uzbudljivom Las Vegasu, da bi u septembru 2020. godine brak potvrdili i u Beogradu.

Jovana je nedavno na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira sa trudničkim stomakom u zagraljaju svog partnera, i otkrila da će uskoro roditi dečaka.

Podsetimo, Jovana je slavu stekla se pojavljivanjem u mnogim muzičkim spotovima i reklamama, a onda je rešila da batali modeling, da otkaz i proba nešto sasvim drugačije.

Naime, Jovana je postala modna blogerka. Upustila se u novu poslovnu avanturu zahvaljujući kojoj danas zarađuje velike sume novca.

jovana kokovic
Instagram 

- Ja pre par godina dajem otkaz, ostajem bez dinara, bez posla bez ičega sa punom glavom ideja, prosto nepretočivih u stvarnost za Srbiju- ispričala je jednom prilikom Jovana pa dodala:

- Pre jedno sedam, osam godina kada sam došla ovde, bila sam zbunjena šta želim od života. Radila sam u vrtiću jer sam to završila. Radila sam s decom i nekako uvek imala taj kreativni naboj koji nisam znala gde da iskoristim.

jovana kokovic
Instagram 

Mislila sam da će modeling doneti sve to što živim danas, međutim ne, to je ustvari bloging. To je nešto što sam ja zamišljala, da možete od svog imena da napravite nešto - rekla je Jovana pre nekoliko godina.

Pokrenula je i privatni biznis i osnovala beauty liniju.

Medijima je posebno bila zanimljiva zbog veze sa Sašom Kovačevićem, a kako su domaći mediji prenosili, par se upoznao na snimanju spota.

sasa kokovic i sasa kovacevic
Youtube