Jahta Sandre i Andreja Meljničenka jedna je od najluksuznijih i najlepših na svetu.

Sandra i njen suprug najveći deo slobodnog vremena provode upravo na ovoj raskošnoj jedrilici stoga su se potrudili da je urede tako da im bude što komfornije.

Velika pažnja od strane zaljubljenih supružnika posvećena je i postavljanju kružnih prozora projektovanih tako da što više prirodne svetlosti dopire u gornju kabinu, gde su smešteni dnevni boravak i trpezarija.

Po izlasku iz prostrane sobe namenjene druženju nalaze se bazeni sa impozantnim ležaljkama i baldahinima, ali i đakuzi u kom porodica Meljničenko provodi najviše vremena.

Xavier Francolon / Sipa Press / Profimedia Jahta Sandre i Andreja

Na spratu ispod palube smešten je glavni apartman sa raskošnim garderoberom koji se otključava otiskom prsta i šest spavaćih soba od kojih svaka ima svoje kupatilo, a na samom dnu nalazi se prostor za 37 članova posade, igraonica, teretana i ostava za skuter.

jahta sandre meljnicenko
Xavier Francolon / Sipa Press / Profimedia 

Porodična jahta nosi ime "A", poseduje 3 bazena i pregršt luksuznih detalja od kojih zastaje dah, od kojih je jedan stakleni krov sa pogledom na bazen.

Ovu impozantnu jahtu, dizajnirao je Filipe Stark, koji je zvučno ime u svetu nautike i poznati arhitekta, a koji je dizajnirao i njihov jedrenjak koji im je isporučen 2017. godine.

jahta sandre meljnicenko
SCFotos - Stuart Crump Visuals / Alamy / Alamy / Profimedia 

Međutim, da bi sve bilo potaman, osigurala je sama Sandra, koja godinama važi za modnu ikonu. Poznata je kao neko ko skuplja vrhunska umetnička dela i odeću visoke mode.

sadnra i andrej meljnicenko
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia