Slavni holivudski glumac Džerard Batler i Morgan Braun već sedam godina su u nestabilnoj vezi, ali u poslednje vreme se manje svađaju, a papararaci su ih snimili kako šetaju plažom.

Poznati par je uhvaćen na plaži, a lepa Morgan je plenila poglede u minijaturnom zelenom bikiniju koji je istakao njeno zgodno telo. Čini se da je loš period iza njih i da im u vezi opet cvetaju ruže jer su snimljeni kako se drže za ruke.

Inače, Džerard i Morgan su sedam godina su u nestabilnoj, ali i vrlo strastvenoj vezi i verovatno ni oni sami više ne znaju koliko su puta raskinuli i pomirili se, a u poslednje vreme su se ipak malo primirili. Prvi put su zajedno viđeni 2014. godine, a nakon toga su nekoliko puta snimljeni tokom strasnih trenutaka.

Zanimljivo je da je izvor blizak paru u avgustu 2020. godine rekao da su raskinuli.

"Džerard nije mogao do kraja da se skrasi sa Morgan i da se posveti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", ispričao je.

dzerard batler s devojkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Glumac je nakon toga snimljen u Meksiku u društvu nepoznate devojke i šuškalo se da je pronašao drugu, ali čini se da nije uspeo dugo izdržati bez Braun.

Batler, koji važi za zakletog neženju, pre Morgan bio je  u vezi sa Madalinom Dajanom Geneom 2013., a godinu kasnije priznao je kako nije uspeo da pronađe onu pravu devojku za sebe. Povezivali su ga i s pevačicom Ritom Orom i televizijskom zvezdom Brendi Glanvil, ali te veze nije potvrdio.

Batler je govorio kako mu je teško da bude bude u vezi, pogotovo zbog posla kojim se bavi i konstantne prisutnosti medija.

Na pitanje, kada će se skrasiti i oženiti, Batler je rekao da smatra kako mu je Bog namenio više žena, pa tako ne namerava da jednu odvede pred oltar.

dzerard batler
Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Niko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem sa nekoliko devojaka u kraćim vezama", zaključio je Džerard pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

dzerard batler s devojkom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia