Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLASNIK CARSTVA PARFEMA DANAS ŽIVI U BEDI: Sin ga ostavio bez vode i grejanja, a za sve krivi njegovu sadašnju ženu

Žan Pol Gerlan je vlasnik carstva parfema i jedan od najuspješnijih ljudi u svom poslu, a danas ima 83 godine i završio je na sudu zbog svađe njegovog sina i supruge.

  Izvor: VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Žan Pol Gerlan tvorac je nekih od najlepših mirisa na svetu, a nekada slavni preduzetnik danas je u jako teškom stanju, u čemu mu ne pomaže ni supruga za koju njegov sin sada tvrdi da ga je nagovorila na venčanje samo kako bi mu uzela novac.

Povezane vesti

Sin 83-godišnjeg francuskog parfimera optužio je njegovu suprugu Kristinu de Krejg kako je iskoristila tešku zdravstvenu situaciju njegovog oca i ciljano ga uvukla u brak.

Kristina je demantovala sve optužbe, ali uprkos svemu Gerlanov sin traži da joj se zabrani bilo kakav kontakt s njegovim ocem. Presuda u ovom slučaju trebala bi biti poznata sredinom oktobra ove godine.

De Krejg je na sudu istakla kako Žanov sin jednostavno nikada nije prihvatio činjenicu da je njegov otac pronašao drugu ženu. Kaže kako borba s Alchajmerovom bolešću slavnog parfimera nema nikakve veze s time što su se venčali.

 zan pol gerlan Izvor: VILLARD / Sipa Press / Profimedia

Žan Pol i Kristina upoznali su se 2005. godine, a povezala ih je zajednička ljubav prema konjima. Njihova veza se samo produbila nakon što se on pet godina kasnije našao na udaru kritika zbog rasističkog ispada, kada je crnce nazvao lenjima.

Platio je 6000 evra kazne, ali zbog toga su mu neki poslovni partneri otkazali saradnju.

Prošle godine njihova ljubav se našlana udaru medija kada je njegov sin uspešno sprečio sklapanje braka, a sud je nakon prijave utvrdio kako je kristina vršila pritisak na Gerlana da se venčaju.

Povezane vesti

Iako je Žan Pol na sudu ponavljao kako želi da se venča, njegov sin je dostavio njegovo potpisano pismo u kojem stoji kako se Gerlan ne želi da se ponovo ženi.

Cela priča se dodatno zakuvala kada su njegovi radnici javno pričali o odnosu s kristinom. Govorili su kako ih je omalovažavala na poslu, plašila ih otkazom, a često ih je terala s imanja kako bi organizovala raskalašene zabave na kojima njen partner nikada nije bio prisutan.

 kuca zan pol gerlana Izvor: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

Sada mora da dokaže da li je brinula o svom suprugu i njegovoj higijeni kao i obrocima ili je sve što njegov sin tvrdi na sudu zapravo istina. Njen advokat rekao je medijima kako je Kristina stalno bila uz Žan Pola, a radnike koji su živeli u njegovoj vili je angažovao njegov sin kako bi je špijunirali.

"Isključio im je grejanje i toplu vodu, a u jednoj od pomoćnih kuća raste i stablo", tvrdi njen advokat.

 zan pol gerlan Izvor: JEAN-PIERRE MULLER / AFP / Profimedia

Gerlan je, inače, jedna od najstarijih fabrika za proizvodnju parfema, kozmetike i proizvoda za negu kože, a osnovana je 1828. godine. Žan Pol uvek je brinuo o tome da njegovi mirisi ostanu dosledni parfemima od pre skoro 200 godina.

Za njega su govorili kako je "najbolji nos" dvadesetog veka, a tokom bogate karijere sarađivao je s brojnim velikim modnim kućama. Proputovao je čitav svet u potrazi za novim esencijalnim uljima koje bi mogao dodati u svoje mirise.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije