U uspešnoj karijeri Milici Todorović je sve ove godine, kako je pevačica uvek isticala, porodica bila najveći oslonac. Osim roditelja, Todorovićeva je uvek u prvi plan stavljala brata Vladana i sestre Jovanu i Anđelu.

Život Milice Todorović već godinama unazad intrigira domaću javnost, naročito nakon kratke veze sa glumcem Petrom Strugarom sve zanima da li se pevačica ponovo zaljubila, a onda i njen odnos sa porodicom, naročito sestrom sa kojom nije razgovarala.

Ona svoju porodicu retko eksponira, a mediji su svojevremeno pisali o sukobu između sestara,i to zbog novca.

milica todorovic
Screenshot Jedno sećanje joj je nateralo suze na oči

Naime, kako su mediji pisali, Jovanim muž Vojislav, koji je tada bio Miličin menadžer i saradnik navodno opljačkao pevačicu i uzeo 60.000 evra ušteđevine za kupovinu stana.

Kako je Milica u iskrenoj ispovesti za Story otkrila, sestri je sve oprostila.

Međutim, sukob koji se među njima dogodio bio je jedan od najvećih udaraca u njenom životu.

- Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju- rekla je ona.

Pa ipak, zajedničku fotografiju sa sestrom Jovanom, odavno nismo imali prilike da vidimo, a poslednja na kojoj su sestre zagrljene datira iz 2015. godine.

Facebook Milica Todorović sa sestrama i porodicom