RASTA DOBIO NANOGICU: Reper počeo da izdržava kaznu kućnog ZATVORA, evo šta mu je sve dozvoljeno

Stefan Đurić Ratsta, počeo je i zvanično da izdržava kaznu kućnog pritvora u trajanju od godinu dana.

Ko je nova Rastina devojka Marija?
printscreen/youtube/Imperia Tv 

Popularni reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta nedavno je nakon četvoromesečne kazne zatvora zbog posedovanja narktotika pušten na slobodu, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni pritvor u trajanju od godinu dana.

Kaznu je sada zvanično počeo da služi, a u prilog tome govori najnovija slika na Instagramu. Na snimku se može videti uređaj koji mu je stavljen na nogu i prati njegovo kretanje.

Prema zakonu, Rasta kao i svi drugi osuđenici koji kaznu služe kod kuće, imaju pravo na najmanje sat vremena šetnje izvan kuće, uvek u isto vreme.

rasta poceo da sluzi kaznu
Instagram 

Ukoliko bude tražio, sud mu može odobriti i da svakoga dana ide na posao, a u izuzetnim slučajevima može da dobije izlaz mimo predviđenog vremena.

Tokom kućnog zatvora nema ograničenih poseta i može da mu dođe u goste ko god hoće, kad god hoće i da ostane koliko hoće.

Podsetimo, reper je priznao je da je drogu koja je u oktobru pronađena kod njega držao za ličnu upotrebu i sklopio je sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je postignut dogovor da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora.

- Stefan Đurić je nagodbu sklopio s Višim tužilaštvom u Beogradu, koje je vodilo istragu protiv njega i Luke B. zbog trgovine drogom.

Međutim, kako nije bilo dovoljno dokaza da je drogu držao radi dalje prodaje, a on je priznao da je držao radi sopstvene upotrebe, sklopljen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je dogovoreno da bude kažnjen sa godinu dana kućnog zatvora - rečeno je ranije tim povodom.

rasta počeo da sluzi kaznu
Youtube 

Reperu je u januaru ukinut pritvor u kojem je proveo skoro četiri meseca od hapšenja u oktobru prošle godine.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1