Glumica Džesika Čestejn (44) i glumac Oskar Ajzak (42) na filmskom festivalu u Veneciji prisustvovali su svečanoj premijeri mini-serije "Prizori iz bračnog života" u kojoj glume bračni par.

O njihovom pojavljivanju na crvenom tepihu priča ceo svet, a sve zbog njihovog veoma prisnog ponašanja, a pred okupljenim fotoreporterima i kamerama izgledali su se kao da su, zaista, bračni par.

Dok je lepa glumica na Oskarovom ramenu držala naslonjenu ruku, on se okrenuo ka njoj, pa je pomazio, pomirisao joj i poljubio ruku.

dzesika cestejn i oskar ajzak u veneciji
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Inače, Džesika i Oskar poznaju se dugi niz godina, još iz poznate škole Džulijard, a upravo im je to pomoglo kada je reč o ulogama u pomenutom ostvarenju.

Iako su oboje u srćnim brakovima, supružnike su ostavili kod kuće i crvenim tepihom su prošetali kao da su par i u stvarnom životu, a očita hemija među njima nikome nije mogla da promakne.

Njihove fotke i video s crvenog tepiha preplavile su društvene mreže i svi su primetili da među njima ima iskri zbog čega su se mnogi zapitali i jesu li tokom snimanja postali više od kolega.

Inače, Džesika je od 2017. godine u braku s italijanskim grofom Đan Lukom Pasi de Preposulom (39) s kojim ima dvoje dece, dok je njen kolega Oskar iste godine oženio dansku scenaristkinju Elviru Lind i zajedno imaju sina.