Mlada pevačica Dženifer Martin i glumac Uroš Jovčić, zvezda filma "Montevideo", nedavno su imali bajkovito venčanje u prestižnom hotelu u prestonici.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa čipkom i otvorenim leđima, dok se Uroš odlučio za plavo klasično odelo, a mnogi su komentarisali haljinu njene kume Lee Stanković.

Dženi dolazi sa Tenerifa, a srpski joj za sada odlično ide, ali neprestano radi na njegovom učenju.
Njihova ljubavna priča je zaista neverovatna, a zbog ljubavi prema srpskom glumicu, Dženi se preselila u Srbiju. NJih dvoje su zajedno uredili stan u kojem trenutno žive, a njen omiljeni kutak je kuhinja.

dzeni martin
Instagram 

- Mnogo volim da kuvam i svi koji su probali hranu koju sam spremila kažu da je odlična. Gledala sam video zapise sa srpskim receptima, ali moram da priznam da ih nisam isprobala. Jedva čekam da naučim da pravim sarmu, naučiće me Uroševa baba. Nadam se da ću je spremati baš kao ona, pošto je sarma koju sam kod nje jela najbolja koju sam ikad probala. Volim da spremam mediteransku hranu, jela sam je ceo život i mislim da mi ona ide od ruke- priča Dženi i otkriva da su se za opremanje doma koristi i staromodne i moderne stilove. Pojedine detalje je donela i iz svoje domovine, a u Uroša se zaljubila jako mlada.

dzeni i uros
Instagram 

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film “Montevideo”. Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života - priča Dženi i dodaje da se sa suprugom odlično slaže:

- Čak i kad se ne slažemo trudimo se da nađemo put i da idemo u istom smeru, da se sve dogovorimo. Istina je da sam malo tvrdoglava, pa se trudim da objasnim svoja razmišljanja, ali pričamo uvek i slušamo jedno drugo. Ne bih znala ko vodi glavnu reč, sve radimo zajedno.

dzeni martin
Instagram 

Mlada pevačica i influenserka trenutno je posvećena muzičkoj karijeri:

- Trenutno su mi poroducenti Ognjen Amidžić i Marko Kon, od prošle sezone sam stalni pevač u Amidži šou. Izbacila sam svoju prvi pesmu, moj fokus je na muzici. Volela bih da napravim pevačku karijeru, od malena volim da pevam, išla sam i na časove pevanja. Na fakultetu sam iskombinoivala glumu sa muzikom, pesma mi je uvek bila tu, sad sam dobila priliku da se time bavim profesionalno. Spremam više pesama, jedva čekam da izađu- zaključila je za “Super TV"