Sin slavnog Dragana Bjelogrlića, Aleksej, nasledio je neverovatan talenat za glumu od svog legendarnog oca koji je poslednjih nedelja pod budnim okom javnosti zbog fizičkog obračuna sa rediteljem Predragom Čagom Antonijevićem.

Iako je Aleksej još uvek na fakultetu, u klasi profesora Dragana Petrovića - Peleta, i ovako veoma mlad debitovaće u profesionalnom pozorištu.

Ovo ga verovatno čini i jednim od najmlađih članova ikada jednog od najeminentnijih pozorišta u regionu - Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Od kada se saznalo da je odlučio da krene očevim stopama, Aleksej neprestano intrigira javnost. Ipak, led je probio na velikim filmskim delima, na kameri, pa verujemo da mu pozorište neće teško pasti.

sin dragana bjelogrlica aleksej
screenshoot/youtube 

Aleksej se ranije već oprobao i na pozorišnim scenama, kao i na pozornici Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", koji je režirao njegov otac povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Podsetimo se, njega smo već gledali u ostvarenjima “Montevideo, Bog te video“ i "Žigosani u reketu", kao i u seriji, čiji je kreator upravo slavni glumac i reditelj, "Senke nad Balkanom" gde je tumačio lik Stanislava. Ovom ulogom je privukao najveću pažnju budući da je odigrao intimnu scenu sa 20 godina starijom koleginicom Sandrom Bugarski.

U galeriji pogledajte kako izgleda sin Dragana Bjelogrlića:

screenshoot/instagram, screenshoot/youtube Sin Dragana Bjelogrlića, Aleksej