Majkl Džordan, legendarni američki košarkaš koji uživa na odmoru na jadranskom moru, nakon obilaska Hrvatske od Šibenika do Dubrovnika, stigao je i u Crnu Goru, a njegov avion je viđen pre četiri dana na aerodromu u Tivtu, preneli su ranije crnogorski mediji.

Kako prenose crnogorski mediji, bivši as Čikago Bulsa je na jahti "O Pari" iz Dubrovnika stigao u Tivat, u Porto Montenegro gde će uživati u čarima mora i luksuza. 

Koliko Džordan neće imati problema oko plaćanja, govori i jahta na koju se ukrcao u Splitu, u kom je prethodno boravio.

majkl dzordan u crnoj gori
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Po dolasku u luku Resnik, gde je sleteo privatnim avionom, Majkl se na splitskoj zapadnoj obali ukrcao na jahtu O'Pari koja odiše luksuzom.

Podsetimo, nedeljni najam jahte na kojoj boravi legendarni košarkaš iznosi neverovatnih milion evra i poseudje bazen, đakuzi, heliodrom za maksimalnu privatnost gostiju, podvodna svetla, teretanu i desetak soba, a posada broji preko 20 ljudi.

Iako nije za svačiji džep, Džordanu sigurno neće biti problem odvojena suma novca za letovanje na jahti jer se nedavno njegova imovina procenila na 1,6 milijardi dolara!

Džordan je prethodnih dana bio uglavnom na hrvatskom primorju sa svojom 16 godina mlađom suprugom, a, prema tvrdnjama crnogorskih medija, u Crnoj Gori bi trebalo da ostane do sutra.

U galeriji pogledajte kako Majkl Džordan provodi vreme na jahti:

MPH / Splash / Profimedia, MPS / SOLARPIX / Profimedia Majkl Džordan