Sin Sonija Bona i Šer, 52-godišnju Čez Bono, koji je rođen kao devojčica Čestiti, snimljen je u retkom izlasku u javnost dok je obavljao kupovinu u Los Anđelesu.

Čez je jedino dete nekad slavnog para, a legendarna pevačica rodila ga je nakon što je doživela četiri pobačaja, a nedavno je priznala da se ispočetka teško nosila s njegovom promenom pola.

Šer, koja sada već dugi niz godina zdušno podržava LGBT zajednicu, ove godine je u intervjuu za CNN ispričala kako joj je posebno teško palo kada je na telefonskoj sekretarici čula sinov stari glas, ali prisetila se i trenutka kada je shvatila da je njeno jedino dete zbog transformacije srećnije nego ikad.

ser sa cerkom koja je promenila pol
Shutterstock 

On se na promenu pola odlučio 2009. godine kad je shvatio da je muškarac zarobljen u ženskom telu. Službenu potvrdu o promeni pola dobio je u martu 2012. godine i od tada se u svim dokumentima vodi kao muškarac.

O problemima s kojim se nosio pre operacije prvi put je otvoreno progovorio u intervjuu kod Opre Vinfri 2011. godine.

"Život je bio jako težak pre operacije, pogotovo kada sam prolazio kroz pubertet. Nisam znao kako ispuniti tuđa očekivanja i osećao sam se kao da me vlastito telo izdaje. Od atletski građene devojčice postao sam žena s oblinama i to me je užasavalo", kazao je tada.

Čez se nakon transformacije dugo borio s viškom kilograma, ali danas je zadovoljan svojim izgledom, a kako se menjao tokom godina i kako je izgledao kao Čestiti pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

- / Everett / Profimedia, rac / Mavrixphoto / Profimedia Čez Bono