Iako su se zakleli na vernost u dobru i zlu, neki su se brzo predomislili, te je razvod usledio brže nego što je iko mogao da zamisli.

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović

Možda su neki već zaboravili, ali Marija Kilibarda je bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Samo godinu dana nakon tajnog venčanja, razveli su se zbog neslaganja u pogledu na budućnost.

Kada je 2017. godine odjeknula vest da se voditeljka razvodi niko nije mogao da veruje. Skoro da ni godišnjicu braka, koji je sklopljen daleko o medijske pompe, nisu proslavili.

marija kilibarda razvod od kosarkasa
Instagram 

"Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada", rekla je jednom prilikom Marija na pitanje o razvodu.

Aleksandra Jeftanović i Ognjen Kajganić

Rukometaš Ognjen Kajganić i voditeljka tokom dve godine braka, u kojem su bili početkom dvehiljaditih, skoro da se se nisu pojavljivali zajedno u javnosti. Zato nije bilo ni iznenađenje kada se saznalo za njihov razvod. O razlozima nikada nisu progovorili, a u medijima se šuškalo da je razdvojenost zbog karijera učinila svoje.

aleksandra jeftanovic razvod od rukometasa ognjena kajganica
Instagram 

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović se prvi put udala sa 17 godina, kada je pobegla od kuće u Novom Pazaru, za Aladina Đulovića. Kako se pisalo, navodno je na venčanju bila skoro ćelava, a brak ovog mladog para je trajao svega nekoliko meseci.

Kako se kasnije saznalo glavni problem je bio što je Emina želela da peva i da to bude njen put sa čim se njen tadašnji suprug nije slagao. 2008 pevačica se udala za Mustafu Sandala, a 10 godina kasnije usledio je razvod. U braku su dobili dva sina.

emina jahovic se prvi put udala sa 17
Instagram 

Vuk Mob: Duža veza nego brak

Pevač Vuk Mob i njegova bivša verenica Olivera Konatar okončali su vezu koja je trajala dve godine, a tri meseca nakon dobijanja ćerke Teone. Naveli su da je to bila zajednička odluka u interesu njihove tromesečne ćerke, ali je ubrzo počelo nadađanje da je razlog zapravo reperov isuviše slobodan način života. Olivera je u svom saopštenju navela da, osim potvrde da više nije s Vukom, o detaljima raskida neće pričati.

raskid vuk mob i olivera konatar
Instagram 

"Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke, ovim povodom se više neću oglašavati niti davati izjave. Zahvaljujem se medijima na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete moju odluku da ne govorim o ovoj, za mene bolnoj temi", rekla je tada Olivera.

Ivana Korab i Mio Danilović

Ivana se 2013. godine udala za dečka sa kojim je nekoliko godina bila u vezi, inače crnogorskog biznismena Mia Danilovića. Iako je to bila velika ljubav, ubrzo je njihova ljubav pukla i završila se razvodom posle samo mesec dana braka.

"Žao mi je što se u medijima na ružan način polemiše o mom braku. Da nisam mislila da će trajati do kraja života, sigurno ne bih odlučila da se udam. Verovala sam u svaku reč zaveta koji sam izgovarala i nije mi bilo ni na kraj pameti da će se naša bajka brzo završiti. Nikada ne znamo šta nosi novi dan, pa sada više nego ikada verujem u to da treba uživati u svakom trenutku", rekla je tada Ivana Korab.

ivana korab razvod
Instagram 

Na pitanje šta je prouzrokovalo krah njihovog odnosa nakon višegodišnje ljubavi, ona je dodala:

"To će zauvek ostati samo naša tajna. Kućno vaspitanje ne dozvoljava mi da prljav veš iznosim van svoja četiri zida, a kamoli u javnost", rekla je Ivana