Reper Vuk Mob prošao je nedavno kroz težak period, prvo je raskinuo sa verenicom Oliverom Konatar, a ubrzo nakod toga preminuo mu je otac.

Takođe se nagađalo o tome da je započeo novu romansu, a sada je Vuk javno progovorio na ove teme.

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema.

O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati. - rekao je reper za Kurir.

vuk mob o borbi za starateljstvo
Instagram 

Navodni razlog raskida sa Oljom je bila njegova prevara, a Vuk je sada rešio da stane na kraj spekulacijam.

- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu verenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najverniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji.

Meni kad se razboleo otac, mnogo toga se promenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba - iskren je bio reper pa dodao:

vuk mob o starateljstvu
Instagram 

-Ta serija loših događaja u životu me je naterala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro.

Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Ćerkica dosta liči na Olju - kroz suze je ispričao Vuk Mob.

Podsetimo Vuk i Olivera su raskinulu nakon dve godine veze, što je ona objavila na Instagram profilu. Naveli su da je to bila zajednička odluka u interesu njihove tromesečne ćerke.