Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar razišli su se nakon dve godine veze, što je ona objavila na svom Instagram profilu. Naveli su da je to bila zajednička odluka u interesu njihove tromesečne ćerke, ali sada je počelo nadađanje da je razlog zapravo reperov isuviše slobodan način života.

Vuk je, kako se priča, uprkos tome što je postao otac i što je njegova verenica sve vreme bila kod kuće sa bebom, izlazio, provodio se i konzumirao alkohol.

U jednom od poslednjih intervjua, pevač je i sam priznao da pića ne može da se odrekne.

vuk mob
Instagram 

- Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće promeniti. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola - rekao je Vuk za domaće medije, kada su ga pitali da li njegovoj verenici smeta njegov način života.

Na pitanje da li se nešto promenilo kada su dobili naslednicu Teonu, reper je rekao:

vuk mob i olivera
Instagram 

- Nije se promenilo ništa i nema potrebe, ja svoje dete pazim, ja o svom detetu brinem. Nahranim svoje dete, presvučem svoje dete, kupam svoje dete. Tako da, moje dete je kao bubreg u loju.

Podsetimo, Olivera Konatar juče se povodom raskida oglasila na društvenim mrežama.

- Moj bivši partner Vuk Gojković i ja razišli smo se nakon dve godine veze. Ovim putem ću se obratiti saopštenjem, a izjave na ovu temu neću davati, pa vas molim da zbog trenutne situacije poštujete moju odluku.

Vuk i ja odlučili smo da se raziđemo početkom meseca juna. Zarad interesa i dobra naše ćerke - poručila je ona.

vuk mob i olivera konatar
Instagram 

Nakon Olivere, oglasio se i Vuk na svom nalogu, ali je ubrzo uklonio post.

- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao.

vuk mob i olivera konatar
Instagram 

Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše, nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan - napisao je pevač.