Reprezentativac srpskog vaterpolo tima, Duško Pijetlović juče je doputovao u Beograd sa ostatkom ekipe koja je ispisala istorija na Olimpijskim igrama u Tokiju odbranivši zlatnu medalju, već osam godina je u srećnom braku s suprugom Marinom, s kojom ima sinove Petra i Stefana.

Zbog prirode posla vaterpoliste, porodica Pijetlović se više puta selila, a lepa Marina svuga je pratila svog izabranika, pa su tako svojevremeno živeli u Rusiji, a potom i u Italiji.

Kako je jednom prilikom istakao za Story, tajna njihovog srećnog braka je u tome što Duško redovno udeljuje komplimente svojoj dragoj.

"Za mir u kući potrebno je da svoju suprugu hvalite u svim mogućim situacijama, stalno joj govorite da je lepa i zgodna i naravno – da je uvek u pravu", našalio se on i dodao ozbiljnije: "Osnova za skladan odnos dvoje ljudi jesu razumevanje i tolerancija. Naravno, sve se mnogo lakše prevazilazi kada imate suprugu poput Marine. Zaista joj se divim kako postiže da uskladi sve obaveze. Odlična je majka, supruga i kuću drži pod konac. Opravdala je epitet žene-zmaja", pričao je vaterpolista iskreno o svojo supruzi.

screenshoot/instagram Duško Pijetlović i žena Marina

Duško Pijetlović se nimalo ne slaže sa tvrdnjama da brak ubija odnos ljubav između partnera, čak ni kada dođu deca, i ističe da je važno da se par posveti jedno drugom i svom ljubavnom odnosu uprkos svemu.

"Mnoge stvari u našem braku promenile su se kada su deca došla. Oni su postali centar našeg sveta te supruga i ja imamo daleko manje vremena jedno za drugo. Ipak, ne dozvoljavamo da nas to mnogo poremeti i koliko god da smo umorni i iscrpljeni, ne odričemo se malih rituala. Kada uspavamo klince, obožavamo da zajedno pogledamo neki film ili popričamo o danu koji je iza nas", rekao je Duško pre nekoliko godina.

dusko pijetlovic i zena marina
screenshoot/instagram