Megan Markl proslavila je svoj 40. rođenadan, a kako prenose strani mediji, na njenu proslavu je pozvano oko 65 ljudi, a među zvanicama su samo bliski prijatelji i rođaci. Ono što je obeležilo ovaj dan jeste prvo pojavljivanje Megan Markl, ali i potez kraljice Elizabete koji vojvotkinja sigurno nije očekivala.

Naime, na zvaničnoj stranici kraljice na društvenoj mreži Twitter osvanule su čak tri fotografije Megan uz opis: "Srećan rođendan vojvotkinji od Saseksa!" Veoma neočekivano, iako je datum rođenja Megan Markl veoma važan za kraljicu.

Dobro je poznato da Megan i njen supug Hari nisu u najboljim odnosima sa članovima kraljevske porodice pa gotovo niko nije očekivao ovu čestitku. Ipak kraljica je odlučila da se ponaša kao da je sve u najboljem redu među njima.

Ipak, priključile su se i čestitke drugih članova kraljevske porodice.

Meganin svekar, princ Čarls, oglasio se na društvenim mrežama, i čestitao vojvotkinji rođendan rečima- "Vojvotkinji od Saseksa srećan 40.rođendan".

megan markl i kejt midlton
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

U međuvremenu, Meganin dever , princ Vilijam, kao i njegova supruga Kejt, poželeli su joj "svako dobro". Oni su joj u čestitki poželeli srećan rođendan, uz emotikone rođendanske torte, i sliku vojvotkinje kako sedi na plaži.

Takođe, na zvaničnom "Tviter" nalogu kraljevske porodice objavljeno je nekoliko njenih fotografija sa kraljicom, princom Harijem, i njihovim sinom, uz radosne čestitke povodom proslave rođendana.

Kako prenosi Dejli mejl, Megan je bila iznenađena, ali se i raznežila kada su joj i članovi kraljevske porodice čestitali divan dan.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shutterstock Kraljevska porodica je nakon smrti kraljice Elizabete II dobila novog kralja Čarlsa III.