Vilijam Defo odigrao je više od stotinu uloga u svojoj glumačkoj karijeri, a ističe se specifičnom bojom glasa i iskrenošću u intervjuima kada priča o svom zanimljivom životu.

Defo, koji je 22. jula proslavio 66. rođendan, odrastao je u Viskonsinu kao jedno od osmero dece i svojevremenoo je otkrio da ga je odgajalo njegovih petero sestara.

Naime, otac mu je bio hirurg, a majka medicinska sestra, a kako su radili zajedno često nisu bili kod kuće. Podigao je i prašinu svojom izjavom da su mu sestre u ranom uzrastu objasnile pojedinosti o seksu.

vilijam defo
Shutterstock 

"Bilo je to poput seksualnog obrazovanja jer su one bile napaljene devojke. Govorile su mi stvari koje nisam želeo da slušam kada sam imao šest godina među kojima je bio i oralni seks. Pitao sam jednu od njih: "Jedino zločesti ljudi rade to?", a ona mi se samo smejala.

Kada sam ispričao svojim prijateljima o tome, istukli su me jer im je to bilo odvratno", rekao je.

To je sigurno uticalo na Vilijama koji je napravio potez zbog kojeg je izbačen iz srednje škole. Naime, snimio je film za odrasle. "Bio sam samo mladi dečko u Viskonsinu. Hteo sam da učinim nešto da se maknem odatle", rekao je.

Glumac je na početku glumačke karijere promenio svoje ime Vilijam u Vilem jer nije želio da mu drugi daju nadimak Bili i tako ga zovu. Iako o puno škakljivih tema otvoreno progovara, postoje stvari koje Defo ne želi da spominje.

vilijam defo
Shutterstock 

Svojevremeno je snimio reklamu u kojoj je pozajmio glas polarnom medvedu.

"To je poslednja stvar o kojoj želim da pričam", rekao je glumac hladno kada ga je američki novinar upitao za taj angažman.

Iako mu ovakve stvari smetaju, kada je reč o ulogama u filmovima Vilijam je na puno toga spreman. Zbog trilera "Lovac" bio je spreman da odere kožu s mrtve životinje slične kenguru.