Te davne 1999. ceo svet poludeo je za filmovima "Američka pita", ponajviše zbog prelepe Mene Suvari koja je, uahvaljujući milom licu i zgodnom telu, gotovo preko noći, postala san snova mnogima.

Devojke su želele da izgledaju poput nje, a mnoge su se odlučivale i na plastične operacije samo da bi što više nalikovale mladoj glumici.

Međutim, Mena koju smo uvek viđali nasmejanu i koja je blistala kako na crvenom tepihu, tako i van njega godinama je čuvala užasnu tajnu.

Naime, tek nedavno, Mena je otkrila da je trezna i "čista" nekoliko godina, nakon što se od 12. godine bori sa zavisnošću od kristal meta i alkohola.

mena suvari priznala je da je probala sve droge
Shutterstock 

Da glumica ima "sklonost" ka narkoticima znalo se duže vreme, ali niko nije znao koliko je daleko sve to otišlo.

Sada je Mena otkrila šta ju je oteralo u svet droge, a istina je bila zastrašujuća.

Kako je otkrila u svojim memoarima, bila je brutalno silovana kada je imala samo 12 godina i to od strane najboljeg druga njenog brata.

mena suvari priznala je da je bila silovana sa 12 godina
Shutterstock 

S obzirom da joj niko nije verovao šta se dogodilo, bol, kako fizički, tako i psihički pokušavala je da uguši u alkoholu i narkoticima.

"Nikad nisam bila potpuno u redu nakon toga. Sve vreme sam se držala okej, nisam bila u nesvesti, bila sam svesna. Bilo je zastrašujuće. Samo sam želela da ako me već siluje da sve prođe što pre, da se ne sećam", napisala je Mena.

Kako kaže, bol je bio užasan.

"Uzimala sam droge da umrtvim sebe. Alkohol, marihuanu, kristal met, ekstazi, pečurke... sve sam probala..." priznala je Mena i dodala:

"Bila sam na putu da se otkačim od pakla u kom sam živela".

Glumica je tada priznala i kako je izgledalo njeno školovanje.

"U školi je postojalo razbijeno ogledalo. Iza jednog parčeta stakla krila sam vrećice, a potom na odmoru povlačila "crte" na podu toaleta".

mena suvari u americkoj lepoti
printscreen/instagram 

"I dok sam snimala scene u Američkoj lepoti, pretvarala sam se da sam okej, a nisam bila. Bila sam prazna."

Sada je priznala da joj je #MeToo pokret pomogao da se izbori sa nekim "demonima", a konačno olakšanje osetila je tek kada je krenula piše memoare i konačno sve stavila na papir.

mena suvari danas
Shutterstock 

U međuvremenu, Mena je imala tri braka, a sreću je tek pronašla sa poslednjim suprugom, kom je rodila dete u parilu ove godine.

"Ne želim iko da me žali. Ja sam prevazišla problem, a ako mogu ja, možete i vi. Imam srećan brak, divnu bebu, ne treba mi ništa više", završila je Mena svoju ispovest.