Model April Lav Džeri viđena je s porodicom na plaži u Majamiju. Reč je o 26-ogodišnjoj lepotici koja je majka troje dece, a njen partner je 44-ogodišji muzičar Robin Tik.

S njim je u srećnoj vezi od 2014. godine, a počeli su da se viđaju nedugo nakon njegovog razvoda od glumice Paule Paton s kojom se venčao 2005. godine, ali čini se kako mu je slava u to vreme jako udarila u glavu.

Naime, Robin je tada postao svetska senzacija zbog plagiranog hita "Blurred Lies", a supruzi nije bio veran te je navodno voleo da izlazi i pije, što ona nije htela da toleriše, posebno zato što par ima i sina Džulijana.

Zanimljivo, par se zaljubio kada je on imao svega 14 godina, a sa 16 su započeli vezu, a Paula mu je bila najveća podrška dok se godinama probijao na mužički vrh. Razvod nije bio nimalo lep, ali strasti su se smirile.

robin tike i april lav dzeri
Shutterstock 

April ga je itekako dovela u red, a četiri godine nakon fatalnog susreta dobili su prvo dete, ćerkicu Miu. Nakon toga stigle su još dve ćerke te je Robin sada pravi porodični čovek.

Posebnu požnju na plaži plenila je plavokosa manekenka koju su tri trudnoće bitno fizički promenile,  nabacil aje kilograme i napustila svoju karijeru modela.

Zanimljivo, u vreme početaka s pevačem, važila je za "najbolju zadnjicu Instagrama".

april lav dzeri
Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Idilu im ne kvare ni komentatori koji tvrde kako se April upropastila vezom sa znatno starijim Tikom i kako mu samo služi kao "mašina za rađanje".

Više njenih fotografija sa početka karijere pogledajte u galeriji:

Instagram April Lav Džeri