Holivudska glumica Amber Herd (35) podelila je na Instagramu fotografija putem koje je otkrila da je postala majka.

"Veoma sam uzbuđena što mogu da podelim ove vesti s vama. Pre četiri godine odlučila sam da imam dete. Htela sam to da napravim pod svojim uslovima", napisala je Amber u opisu fotografije koju je objavila i otkrila da je ćerku nazvala Una Pejdž Herd.

"Ona je početak ostatka mog života", napisala je u objavi i nije želala da otkriva više detalja.

Izvori bliski glumici otkrili su da joj je bebu rodila surogat majka nakon što je glumica saznala da ne može da bude majka.

"Uvek je želela da postane majka i sad joj se ta i želja ostvarila. Jako je zahvalna predivnoj ženi koja joj je pomogla da Una dođe na svet", ispričao je izvor. Una je rođena 8. aprila, iako je Amber tek sada obavestila javnost.

Podsetimo, Amber Herd je prolazila kroz mukotrpni razvoda od Džoni Depa, s kojim se godinama povlačila po sudu nakon što ga je optužila za zlostavljanje.

amber herd i dzoni dep dok su bili u braku
Shutterstock 

Amber Herd i Džoni Dep u braku su bili od 2015. do 2017. godine.

Pre izvesnog vremena otkriveno je da je američki glumac i producent Džoni Dep izgubio oko 650 miliona dolara zbog tvrdnji Amber Herd da je bio nasilan u braku. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg Džoni Dep pokrenuo multimilionsku tužbu protiv svoje bivše supruge. 

Shutterstock Amber Herd i Džoni Dep nekada.