Jelena Janković je od samog početka karijere bila neko ko je privatni život čuvao, kako se kaže, kao "zmija noge", te mediji nisu imali previše uvida u neke porodične stvari, niti u izbor partnera.

Svoje ime nije gradila na skandalima već isključivo profesionalnim uspesima, ali je ove godine definitivno dodala još jedan, možda i najbitniji trofej - postala je mama.

Jelena se porodila početkom aprila u jednom beogradskom porodilištu, i to je jedino što se zna o tom lepom događaju. Doduše, zna se ko je srećni tata. Reč je o uglednom doktoru Branku Baraću, internisti-reumatologu sa jedne privatne beogradske klinike.

jelena jankovic dobila je cerku sa brankom baracem doktorom iz beograda
Shutterstock 

Upoznali su se prošlog leta posle Novakovog turnira, kada se i Jelena suočila sa koronom. Ljubav je planula na prvi pogled i sport je pao u drugi plan...

Kako su krajem godine preneli neki dnevni listovi, od gradske vreve i radoznalih pitanja namerava da se skloni na Frušku goru, gde je pronašla svoju oazu. Navodno, kupila je plac nedaleko od mesta gde je porodica Đoković sagradila luksuznu vilu, u podnožju planine.

Slavna teniserka, nakon rođenja bebe objavila je stori na svom Instagramu, kada se pohvalila poklončićima koje je dobila.

jelena jankovic stori nakon rodjenja cerkice
printscreen/instagram 

Međutim, nakon toga nije preterano bila aktivna na društvenim mrežama. Teniserka koja je uvek bila raspoložena za saradnju sa medijima, toliko se povukla u ilegalu da ni posle skoro četiri meseca nije otkrila bebino ime...

Podsetimo, da je Jelena trudna saznalo se kada su prvi put objavljene fotografije na jednom profilu koje su nastale kada je teniserka posetila jedan teniski turnir.

Sada je više nego jasno da Jankovićeva želi za svoje dete normalan život bez pažnje medija i paparaca, baš kao i druge velike zvezde.