Kristin Kvin proslavila se gotovo preko noći nakon učestvovanja u popularnom američkom šou programu "Selling Sunset". Ovaj rijaliti bavi se prodajom luksuznih vila, odnosno, agenti se nadmeću ko će bolje i za više novca prodati različita imanja.

Kristina je posebnu pažnju javnosti privukla iz razloga što je uprkos tome što joj je pukao vodenjak, nastavila da pokazuje vilu za prodaju potencijalnom klijentu.

U bolnicu je stigla tek pola sata nakon porođaja koji je bio dug i težak. Kristina je kasnije u brojnim intervjuima isticala koliko je traumatizovana zbog svega, pogotovo što su i njoj i njenom sinu otkucaji srca bili veoma niski, te da su jedva preživeli.

kristin kvin trudna
printscreen/instagram 

"Bilo je strašno, bol je bila neverovatna", otkrila je platinasta plavuša koja nakon svega nije sigurna želi li još jedno dete.

kristin kvin
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uprkos zastrašujućem porođaju Kristin se vratila na posao već nakon nekoliko dana, zbog čega su je mnogi kritikovali, ali im ona nije ostala dužna.

Britkost na jeziku njena je glavna odlika i u vrlo popularnom šou programu zbog čega se često svađala sa ostalim koleginicama, a publika je bila poprilično podeljena.

kristin kvin
printscreen/instagram 

Sa jedne strane mnogi su je upravo zbog toga zavoleli, dok su drugi smatrali da je bahata i umišljena, a da to nema nikakve veze s njenom brutalnom iskrenošću.

Takođe, način na koji je upoznala svog supruga mnogi su osudili. Kristijan ju je zaprosio samo nekoliko nedelja nakon početka romanse, a zapravo ga je upoznala kao svog klijenta koji je u to vreme bio zauzet. Ipak, brzo je razrešio situaciju, a par je prošlog leta boravio u našem košiluku - u Hrvatskoj, na Hvaru gde su privukli mnogo pažnje.

"Zlu barbiku" kako je zovu zbog britkog jezika i sjajnog izgleda, biju glasine da navodno troši čak 1000 dolara dnevno na kosu i šminku, ali i da u svom garderoberu ima preko 300 pari štikli.

kristin kvin u istom izdanju kao karleusa
FILMDIGITALS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kvin je prošlog ponedeljka viđena na Beverli Hilsu dok kupuje časopis sa svojim licem na naslovnici, a nikada nije skrivala koliko voli da bude u centru pažnje.

Tom prilikom ponela je isti autfit kao naša popularna pevačica Jelena KArleuša, koja je, kao što mnogi znaju, često inspiracija kako domaćim, tako i svetskim zvezdama. 

Jedno je sigurno, ubeđeni smo da ćemo za Kristin Kvin tek čuti, jer ne sumnjamo da ima još nekog "keca u rukavu" kada je u pitanju pažnja medija,  a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Kristin Kvin izgled