Možemo reći kako je upravo Netflix pridoneo velikoj popularizaciji španjolskih dramskih serija, a naslovi poput 'Case de Papel' to u potpunosti i potvrđuju.

Tako nakon godinu dana čekanja, stigla je sjajna vest i tačan datum izlaska popularne serije 'Elite' koja od kad je krenula s emitovanjem, ne prestaje nizati obožavatelje širom sveta, stoga ne sumnjamo da će nova, četvrta sezona, oboriti sve rekorde gledanosti!

'Elite' je naizgled tinejdžerska priča koja nas uvodi u svet bogatih i siromašnih, odnosno  prikazuje razliku između ta dva sveta. Osim toga, napeta radnja kojom se prožima velika kritika društva uključuje i razne nezdrave odnose i njihove posledice, ali kao najveći upitnik serije nameće se nerazrešeno ubistvo jedne od učenica škole. Je li to bio nesrećan slučaj ili je ipak reč o ubistvu?

Ko je kriv i ko je poslednji video Mariju? Sve to su neka od pitanja koja ostaju nerazrešena, a osumnjičeni su baš svi. Ono što zasad možemo videti iz kratke najave je da nam nova četvrta sezona donosi neke nove likove, nove ljubavne zavrzlame, ali i zabranjene odnose pa možemo zaključiti da Elite nastavlja u uvrnutom duhu na koji smo i navikli.

Kao što smo spomenuli, ova serija tek na prvi pogled deluje kao još jedna tinejdžerska lagana drama, no njena slojevita priča o društvu i odnosima, razorenim porodicama i pogrešnim vrednostima, dovoljno je dobar razlog da je svakako ne propustite.

Nove epizode na Netflix stižu već 18. juna, a do tada pogledajte trejler za četvrtu sezonu!