Pred njegov objektiv stale su najveće zvezde današnjice, a njegove fotografije krasile su naslovnice prestižnih časopisa. Dušan Petrović, jedan je od najpopularnijih fotografa u Srbiji, ali zapravo ovaj vid umetnosti nije jedino u čemu je dobar.

Nedavno je otkrio da će objaviti svoju prvu pesmu, a onda je odgovarajući na pitanja fanova progovorio o ozbiljnoj pevačkoj karijeri.

Dušan je jako dugo čekao da pronađe nešto baš kvalitetno kada je reč o muzici i najavio numeru za leto. Budući da njegove pratioce i te kako zanimaju njegovi dugoročni planovi, on je na svom Insta storiju naveo kakvi su, ali i da li razmišlja o ozbiljnoj pevačkoj karijeri.

dusan petrovic
Print Screen/Instagram Dušan Petrović 

- Ne znam kako da vam odgovorim na to pitanje. Muzika je jako veliki deo mog života. Ceo život ja pevam, sviram i uživam jednostavno u njoj - naveo je on i nastavio:

- Ideja o samoj pesmi je došla naravno u karantinu posle čuvenog snimka, ali nisam hteo u tom momentu da žurim i snimam bilo šta. Naišla je jedna jako dobra pesma, nešto što se razlikuje baš od svega što je trenutno kod nas i to smatram kao jednim od mojih projekata jer što da ne!

Petrović je iskoristio svoj uticaj na društvenim mrežama i motivisao one koji ga prate da rade ono u čemu smatraju da su dobri.

dusan petrovic o muzickoj karijeri
printscreen/instagram 

 - Na motivacionim predavanjima koje sam godinama radio uvek sam govorio jednu stvar, a to je da slušate sebe i svoj osećaj. Ukoliko smatrate da ste u nečemu dobri, nema tog pravilnika ili hejt komentara koji treba da vas poremeti i baci u razmišljanje. Ako vam se igra, igrajte! Ako vam se fotka, fotkajte, ako vam se peva, pa pevajte bre! Sklonite sumnju i strah i iskoristite svoje potencijale bre! - zaključio je on na kraju.