Poznato je da su Zorana Jovanović i Dušan Petrović prestali da se druže, ali video koji je nedavno objavila blogerka, podigao je mnogo prašine.

Sam njegov naziv "Da li smo se pomirili?" naveo je mnoge da ga pogledaju, a potom smo imali prilike da vidimo da su Zorannah i Dušan zajedno učestvovali na jednom poslovnom projektu.

Ovoga puta, blogerka je ponovo odgovorila na pitanje: "Da li si se pomirila sa Dušanom, pošto se videlo kod Ene da ste bili zajedno na nastupu?".

"Nismo bili zajedno na nastupu. Ja sam bila sa Enom, Kokijem, Goranom i sa Kristinom. Dušan je došao sa još dve devojke, oni su bili na potpunom drugom kraju kluba. Međutim, došli su u naš separe da snime neke pokrivalice, jer i Ena i ja radimo sa Majom za njenu kolekciju šminke. Bukvalno su bili kod nas u separeu pet minuta" započela je ona i objasnila u kakvom je odnosu sada sa fotografom.

"Dušan i ja se nismo pomirili, nismo se čuli od snimanja, niti ja planiram da se družim sa njim, a sigurna sam da ni on ne planira da se druži sa mnom. Prosto smo civilizovani ljudi, imali smo taj projekat da odradimo, to smo i odradili i nema sada potrebe da se pravi neka ogromna drama oko toga, jer je nema. Odrasli smo i prosto je tako kako jeste. Ja sam znala da će Dušan to snimati, nisam ni rekla devojci da mi nismo dobri. Prosto nema potrebe za time, preživiš ta dva sata i nastavljaš dalje sa svojim životom", izjavila je Zorana u svom videu.