Kada su snovi u pitanju, činjenica je da ne možemo ni da ih planiramo, a ni kontrolišemo. Mnogi smatraju da na ovaj način podsvest pokušava da nam pošalje neku poruku, a stručnjaci kažu da ovo pravilo posebno važi ukoliko imatre snove u kojima ste intimni sa nekim.

Imajte na umu da je naučno dokazano da iako muškarci imaju više seksualnih snova, žene češće realističnije sanjaju. Naravno, sve ovo zaista treba uzimati sa rezervom, jer nije baš da samo zato što se sanjali da imate odnose sa bivšim treba da mu poletite natrag u naručje.

Za naredne scenarije naučnici i psiholozi smatraju da mogu otkriti neke bitne stvari i o vama i o vašoj vezi.

Odnosi sa poznanikom

Ovo navodno znači da vas je privukao neko koga ste videli u prolazu ili da ste upoznali osobu koja vam je privlačna. Zapravo je naučno dokazano da sve osobe koje vidimo u snovima, čak i ako mislite da ih ne poznajete, zapravo ste ih sreli na javi.

zena spava
Anna Bizon/Gpoint Studio 

Takođe, stručnjaci kažu da ne treba da se zabrinete ako sanjate u krevetu nekoga ko vam nije partner. Ukoliko se to desi više puta, onda je vreme da se zapitate i preispitate vaš seksualni život.

Intimni ste sa nadređenim ili šefom

Ovako nešto po anketama okarakterisano je kao jedan od neprijatnijih snova. Psiholozi smatraju da ovako nešto zapravo nije ništa strašno već da vam je potrebna pomoć ili podrška nadređenih na nekom projektu na poslu.

Imate odnose sa istim polom

Ukoliko vas ne privlači isti pol, a imate ovakve snove, psiholozi savetuju da razmislite koliko ste zadovoljni u vezi sa osobom sa kojom ste sada i kako možete da poboljšate vaš seksualni život.

Intimni ste sa nekim koga ne podnosite

Seksi snovi sa nekim koga ne podnosite ili mrzite ne treba da vas iznenadi. Ipak su u pitanju jake i iskrene emocije, a to se u snovu nekad ne prikazuje kao svađa ili tuča. To nije energija koja vam treba na javi, pa zato gledajte da iz vašeg srca eliminišete mržnju i netrpeljivost.

margo robi
Youtube 

Intimni ste sa bivšim dečkom

Ukoliko sanjate seks sa bivšim to neće značiti da ga niste preboleli, nego da je zapravo neko zauzeo njegovo mesto, ili da možda neke stvari niste rešili.

Intimni odnosi na javnom mestu

Psiholozi kažu da ovo može da implicira na na razmirice unutar veze ili strah od seksualne intimnosi.

Sanjali ste da vas partner vara

Ovako nešto po rečima stručnjaka može da znači da mislite da je njihova pažnja usmerena na nekog drugog, odnosno da se osećate zanemareno. Sanjati da vas vaš partner, supružnik ili neko drugi vara takođe ukazuje na vaš strah od napuštanja.