Ova 2024. možda će biti u znaku boja, ali to ne znači da po svaku cenu morate da se povinujete aktuelnim trendovima. Ukoliko tražite nešto bezvremeno, što odaje utisak luskuza i moći, a što će biti moderno i sad i za par godina, jedna boja, kao i nijanse iste uvek su pun pogodak, naročito kod odabira sofa

Trendovi za 2024. kažu da će ove godine biti tražene ugaone garniture i kreveti u zelenoj, plavoj, narandžastoj... ali ovakvi tonovi mogu biti nezgodni za uklapanje, ali i vizuelno "zatvoriti" prostor. 

Ukoliko tražite nešto što će učiniti potpuno suprotno, odnosno otvoriti sobu i ujedno joj dati ušuškaniji, mekši utisak, preporuka je da birate sofe u toupe boji. 

Zapravo, ukoliko pogledate domove slavnih, poput Kardašijanki, naročito Kim, videćete da je upravo ova nijansa glavni odabir u njihovim sobama, upravo jer daje osećaj mira i spokoja.

Toupe je mešavina sive i bež, a nijanse se kreću od izrazito svetlih do tamnih, gotovo braon. Takođe, taupe može dolaziti u raznim nijansama – taupe-bež, taupe-zelena, taupe-siva, taupe-bela. To omogućava različite interpretacije ove bezvremenske nijanse i stvaranje ugodne atmosfere.

Kim Kardašijan često bira toupe boje.
printscreen/youtube/E! Red Carpet & Award Shows 

Osim toga, toupe sofe savršeno će se uklopiti u svaki stil uređenja, bilo da je tradicionalni, japandi, skandinavski... 

Pročitajte još: UKRADITE "FORE" PARIŽANKI ZA LUX DOM ČAK I AKO IMATE STARI NAMEŠTAJ: Dekoracijom DIGNITE CENU stana za par hiljada €

Ova boja pripada kategoriji najmanje rizičnih nijansi kada je u pitanju uređenje enterijera, zajedno s tradicionalnim bež i sivim bojama, ali isto tako zna biti boja koju je lako prilagoditi prisustvom svetlih drvenih polica, upadljivim stočićem ili nizom dekorativnih jastuka različitih materijala.

Upravo iz tog razloga, touple sofe savršene su za dugoročnu investiciju, i idealan izbor za dnevnu sobu jer će vam trajati godinama, a u nastavku pogledajte još neke varijacije sofe u toupe boji.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kuhinja Žizel Bundšen instagram/gisele

Izvor: Wanted J. S.