Ukoliko spadate u one koji preferiraju da im u stanu ili kući bude ušuškana, "cosy" atmosfera, podne lampe su najlakši način da to dobijete. Jednim klikom, vaša dnevna soba se pretvara u oazu mira, što je idealno za popodnevni odmor uz knjigu ili film.

Doduše, podne lampe mogu biti sjajan način i za dodatno svetlo pored glavnog, naročito ako vam stan nije okrenut ka sunčanoj strani. 

Uostalom, statistika jasno pokazuje da i osvetljenost u samom domu može biti jedan od ključnih uslova za formiranje cene stana, a tu može pomoći veštačko svetlo, naročito ako vam je stan okrenut ka severnoj strani.

Pred toga, podne lampe svakom prostoru daju luksuzniji izgled, te mogu biti i sjajna i pre svega praktična dekoracija koja ne zauzima mnogo prostora.

Pročitajte još: ZARA HOME LUSTER NEMA KO NIJE POŽELEO Ako ga sami napravite uštedećete 200e i svoju sobu IZ OBIČNE pretvoriti u LUKSUZNU

Ukoliko niste sigurni kakvu lampu izabrati za vaš dom, sa klasičnim modelima nema greške, a za one koji vole artsy elemente, led modeli ili oni upečatljivog dizajna mogu podići izgled prostorije za barem dve klase.

Mi smo prelistali ponude omiljenih radnji i izdvojili modele koji bi se lako mogli uklopiti u svaki dom, a samo je na vama da odaberete onaj koji je po vašem ukusu.

rasveta.net Pogledajte naš izbor podnih lampi koje će mogu naći na domaćem tržištu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Unutrašnje uređenje TikTok/wafaghaoui_designs

Izvor: Wanted J. S.